< Tilbage

Vel overstået Åbent hus, hingstefremvisning og C-stævne - NU MED VIDEO07-05-2015 - 08:23

Endnu engang var der fyldt godt op på tilskuerpladserne til vort årlige Åbent hus arrangement.

 

Vi startede dagen med tre springklasser, LC, LB og LA. 

Derefter blev banen gjort klar til hingstefremvisning

 

Først så vi Karen på den 3 årige hingst Cor De Ask, der er efter Ci Ci Senjor Ask, som viste stor ridelighed og mod på forhindringerne

 

Herefter var det Søren på Ci Ci Senjor Ask selv, der overbevisende sprang de høje forhindringer. 

 

Til hingstefremvisningen blev der også vist dressurhingste fra Blue Hors. Første dressurhest var Blue Hors First Choice med Allan Grøn i sadlen.

 

Casir Ask fyldte tidligere på året 25 og til hingstefremvisning var der ingen alders tegn at spore da Betina Rosenlund viste ham flot frem for lange linier.

 

Efter Casir Ask kom en af stalden andre ældre herre, nemlig Lambrusco Ask redet af Mads Larsen, der havde selvskab i de to sønner Laurens Ask og Laramy Ask, der blev redet af henholdsvis Karen og Søren. Mens Lambrusco blev vist i munter gallop sprang hans to sønner overbevisende med enorm kapacitet.

 

Vore naboer Kirk Arabians fremviste deres smukke avlshingst Zonyx OX med Signe i sadlen, og som speaker Flemming Schultz sagde, mens Signe viste øvlelser af høj sværhedsgrad, er Zonyx måske den araber i verden der pt. passer bedst ind i varmblodsavlen med sit perfekte eksteriør.   

 

Endnu en Blue Hors hingst kom på banen nemlig Rockerfeller, der er helbror til Blue hors Romanov. Han blev mønstet af Kenneth Damgaard da han som yngre fik en skade der gør han ikke kan rides, men han fik alligevel vist sit enorme gangearts potentilale for hånd. 

 

Rynkebys Lagacy og Habitta Ask, to årings afkom fra Cornettino Ask første årgang blev vist løse i halen. Begge med rigtig godt eksteriør og rigtig god gallop.

Cornettino Ask selv blev fremvist af Karen og viste som sædvanlig rigtig flot springning med god teknik, stor ridelighed og kapacitet.

 

Sidste dresurhingst var Blue Hors Don Olymbrio, der sammen med Allan viste at de var langt i uddannelsen mod Grand prix.

 

Fremvisning blev afsluttet med afkom efter stutteriets - fortiden mest benyttede hingst - nemlig Favorit Ask.

Først et hingsteføl fra i år ved navn Forrest, herefter åringen Fiori Ask, den 3 årige præmiehingst Aagårdens Chico Ask under rytter Morten Bennetsen og afslutningen på afkomrækken var 4 årige Ragvage Ask der sprang overbevisende med Karen.  

Favorit Ask sprang selv til slut og viste endnu engang sin enorme kapacitet.

 

Efter hingstefremvisningen blev banen gjort klar til dagens sidste klasse, en MB.

Alt imens var der kaffe og kage til alle, og staldene på både Kristiansminde og Schelenborg var åbne, hvilket rigtig mange benyttede sig af.

  

Resultater fra dagens springklasser kan ses HER.

 

Se video fra Hingstefremvisningen her.

 

< Tilbage