04-08-2015 - 19:06

Vi afholder i weekenden 7. til 9. august 2015 Ask Open hvor avl og sport mødes.   Fredag byder på ridebanespringning fra LC-MB. Lørdag vil der igen være springklasser fra LC-LA samt championatkvalifikationer for 4,5 og 6 års heste, men her bliver sporten kombineret med avlen idet der i ridehuset vil være følskue. Søndag afslutter vi med hoppekåring for dresurbetonet hopper samt Stutteri Ask's løsspringningschampionat for 2 og 3 års heste.   ... Læs mere

Lasse afsted til VM for Ungavler 04-08-2015 - 13:38

4 juniorer og 4 seniorer fra Danmark deltager i VM for Ungavlere i England fra d. 6. - 9 august. Lasse Bendixen fra Stutteri Ask er 22 år og deltager som senior.  ... Læs mere

Ci Ci Senjor Ask og Favorit Ask vandt hver deres S-klasse ved Riders Cup 03-08-2015 - 08:47

Lørdag vandt Ci Ci Senjor Ask S1* og søndag var det Favorit Ask der tog sig af sejren i S1* ved Riders Cup landsstævnet i weekenden.... Læs mere

Rolf og Casall Ask vandt LGCT Grand Prix i London 26-07-2015 - 00:47

Hele 12 ekvipager var i omspringning, men Rolf og Casall Ask var hurtigst og fejlfri.... Læs mere

Hjemme igen efter godt CSIO*** i Budapest 22-07-2015 - 10:21

Ci Ci Senjor Ask nyder en velfortjent tur på græsmarken efter tre overbevisende nulrunder og to placeringeringer i 140-145 klasser ved det 3 stjernet stævne i Budapest.... Læs mere

Quarz Ask er hjemme resten af bedækningssæsonen 15-07-2015 - 10:26

Smidige og velspringende Quarz Ask e. Quintero er tilbage på Stutteri Ask resten af bedækningssæsonen... Læs mere

Cornettino Ask bedst i Scandinavian Open finalen for 5 års - NU MED VIDEO 11-07-2015 - 17:17

Hele 20 ryttere mødtes i omspringning i Scandinavian Open 5 års finalen ved Falsterbo Horseshow, hvor der er 85.000 svenske kroner til vinderen. Heraf var de fire danske, Karen og Cornettino Ask sluttede som bedste danske ekivipage på 9. pladsen.... Læs mere

I Finalen i Falsterbo 07-07-2015 - 20:14

I disse dage afvikles det storslåede Falsterbo Horseshow. Her er der ligesom tidligere år Championatsklasser for 5, 6 og 7 års heste. Stutteri Ask har deltaget med fire heste i 5 års klassen, der alle har leveret flotte runder.... Læs mere

2. plads til Ci Ci Senjor Ask i Derbyklassen på Bækgaarden 06-07-2015 - 08:34

Det blev til mange flotte placeringer ved Bækgaarden Horse Festival, med Ci Ci Senjos Ask's 2. plads i den meget spændende Derby finale som en af højdepunkterne. ... Læs mere

Flere medaljer til afkom efter vore hingte 28-06-2015 - 23:37

Ved de nordiske mesterskaber i ungdomsspringning i Bernstorffsparken i weekenden red tre af de danske rytterer på heste efter vore hingste, og de opnåede alle medaljer. ... Læs mere

Succes i Sdr. Hygum 20-06-2015 - 14:56

Til dagens hoppekåring imponerede både Athena Ask og Alexia Ask, med stor springformåenden, galop og ridelighed.  ... Læs mere

2. plads til Rolf og Casall Ask i Longines Global Champions Tour i Cannes 15-06-2015 - 11:49

Efter en nervepirende omspringning i Longines Global Champions Tour i Cannes, sluttede Rolf og Casall Ask på en en flot 2. plads ... Læs mere

Lambrusco og Favorit døtre udtaget til Eliteskuet 11-06-2015 - 14:25

To 2 års springbetonede hopper efter Ask-hingste udtaget i Ikast... Læs mere

HUSK Avlerdag den 22. juni 11-06-2015 - 14:10

Har I lyst til at få en god snak om avl med andre avlere, så kom til Avlerdag mandag den 22. juni 2015 hvor vi gerne vil åbne dørene op på Stutteri Ask og vise afkom efter vores hingste samt præsentation af hingstene .  ... Læs mere

Lambrusco Ask og hans medaljeafkom 10-06-2015 - 09:01

Afkom efter Lambrusco Ask har gennem tiderne gjort det forrygende, men netop det sidste halve år, har tre afkom efter ham, gjort sig specielt bemærket. ... Læs mere

2 x GULD ved Nordisk Mesterskab 08-06-2015 - 07:10

Søren og Laramy's sølvmedalje ved de Danske Mesterskaber i sidste weekend, blev i denne weekend opgraderet til en guldmedalje ved Nordisk Mesterskab for hold. Holdet bestod af Søren Møller Nielsen på Laramy Ask, Christian Petersen Quecia Alfarvad Z, Christian Schou på Cabanus og Emil Hallundbæk på Catoki.    Rolf Göran-Bengtsson tog sig af den individuelle tittel, og kan nu også kalde sig Nordisk Mester. ... Læs mere

Klar til Nordisk Mesterskab 05-06-2015 - 11:03

Efter de danske mesterskaber blev afgjort i sidste uge, er det nu Nordisk Mesterskab for seniorer og internationale klasser, der skal afgøres ved Absolute Horses. Når det nordiske holdmesterskab skal afgøres lørdag, bliver det Søren Møller Nielsen, Christian Petersen, Christian Schou og Emil Hallundbæk, der skal springe for guld til Danmark. Det individuelle mesterskab afgøres søndag.... Læs mere

SØLV ved Danmarksmesterskabet 2015! 31-05-2015 - 16:13

Laramy Ask har med Søren i sadlen vist storform ved Danmarksmesterskabet for Senior 2015 hvilket resulterede i en sølvmedalje til den blot 9 årige vallak efter Lambrusco Ask... Læs mere

Cornettino Ask sejrer ved Absolute Horses! 30-05-2015 - 14:14

Det blev en god championats dag, hvor avlshingsten Cornettino Ask og Karen sejrede i det indledende DRF Championatet for 5 års ungheste med karakteren 8,6. Henrietta Ask og Søren blev i 6 års klassen placeret som nr 4. med karakteren 8,2... Læs mere

Laramy Ask i toppen af Danmarksmesterskabet 29-05-2015 - 18:07

Resultatet i dagens 1. kval. af First Senior DM (S3** 150 cm) metode A endte med en 2. plads til Søren og Laramy Ask. Laramy og Søren leverede en fantasktisk flot fejlfri runde i 1. afdeling af de to runder af Danmarksmesterskabet i dag. Desværre havde de en bom i 2. runde, men da ingen ekvipager formåede at ride fejlfrit i begge runder af dagens mesterskabsklasse er kampen om guldet i finalen på søndag stadig meget åbent, hvor 5 ekvipager går videre med 4 fejl - Her i blandt Søren og Laramy Ask!... Læs mere