< Tilbage

Quadrosson Ask nr. 3 i 150 cm Grand Prix og Todt Un Prince Ask med i den individuelle EM finale i Rotterdam24-08-2019 - 17:00

Det fungerer bare for de danske springryttere. Her til morgen blev Grand Prix-springningen afviklet som afslutningen på de internationale klasser ved EM i Rotterdam, hvor holdets reseverytter kan ride og 2 af de danske ryttere hver har en ekstra hest med. Blot tre ryttere i omspringning: Geir Gulliksen, Norge, Luciana Diniz, Portugal og Andreas Schou med Quadrosson Ask e. Quadros. Andreas red omspringningen i en tid, som kunne have givet andenpladsen, men 8-årige Quadrosson Ask er ikke helt klar til at gå så store baner i et større grundtempo, endnu! Det kostede to nedslag, og parret sluttede på tredjepladsen - Luciana Diniz, der altid er farlig for konkurrenterne i omspringning, lukkede klassen med et fejlfrit ridt og den hurtigste tid. Alle kom dog over mållinjen indenfor 38+ sekunder. 

Todt Un Prince Ask er en hingst i verdensklasse! 

Todt Un Prince Ask har virkelig bevidst sit værd som en af Europas bedste konkurrenceheste ved dette EM. Selvom om de ikke er i en medaljekamp ved dette EM, har Søren og Todt Un Prince Ask leveret nogle super gode runder, med meget få fejl, ved deres internationale mesterskabsdebut.
Vi er utrolig stolte over resultaterne og at de har været med til at få det danske hold med i hold finalen, hvor de sluttede som nr. 10 og at de nu også kan deltage i den individuelle finale, hvor kun 25 equipager er til start. Det er prikken over i´et, som kun giver mere blod på tanden mod nye udfordringer, og gør kun Todt Un Prince Ask endnu mere attraktiv at have med i vores hingstekollektion! 

 

 

< Tilbage