< Tilbage

Jørgen K. Hansen har søgt nye udfordringer19-08-2019 - 10:07

Jørgen har i løbet af sin tid på Stutteri Ask med stor faglighed været en del af vores hingstestation som avlsrådgiver og inseminør.

I Det daglige har han varetaget ansvaret for vores stald med konkurrence heste, og når tiden bød sig til det, har han sammen med Kaj Rosenlund, kørt rundt i hele europa, for at finde nye hingsteemner til vores hingstestation. 

Jørgen har altid været særdeles vellidt i avlerkredse. Hans smittende humør og store indsigt i avlen har gjort ham populær blandt både den erfarne og mindre erfarne avler, når der har været brug for råd og vejledning.

Jørgen har nu valgt at søge nye udfordringer pr. 1/9-2019, hvilket vi selvfølgelig vil ønske ham alt muligt held og lykke med! 

Siden januar 2013 har Jørgen K. Hansen været ansat på Stutteriet til hjælp i stald og hingstestation. 

Jørgen har tidligere haft hingstestation Lundgaard ved Ribe, hvor han blandt andet havde den meget kendte hingst Carano, som blev Årets Hingst i 2004

 

Vi takker Jørgen for et godt samarbejde og ønsker ham alt held og lykke fremover. 

 

Ønsker du at få avlsrådgivning, eller har spørgsmål ang. vores hingstestation er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Kaj Rosenlund tlf: 40465095 eller kaj.rosenlund@stutteriask.dk





< Tilbage