< Tilbage

Caprice Ask nr. 3 i Unghestechampionatet09-03-2019 - 16:48

Caprice Ask e. Favorit Ask, der er halvsøster til sidste års vinder Chinett Ask e. Ci Ci Senjor Ask, blev nr 3 i Unghestechampionatet i Herning

Første dag lagde Bjørnkær Asferg og Caprice Ask sig i toppen på en anden plads. Anden dag var Caprice Ask lidt mere spændt og viste ikke helt det samme inde på banen, hvilket rykkede hende ned på en samlet tredje plads, men Maria's flotte arbejde med Caprice og hendes store talent blev belønnet af testrytter som gav hoppen 9 i ridelighed og 9,5 i kapacitet.


Testrytter Lars Bak gav stor ros til Caprice Ask

Der var tale om en hest, som Lars udtalte, var nem for ham at holde fremme. Der var ikke de store kommentarer til rideligheden, for det hele lå lige i skabet. Caprice havde hele tiden fokus på, hvor bommene lå henne, samtidig med at hun var rationelt springende – hvilket, som Lars udtalte, er typisk for afkom efter Caretino. På mange af springene kom Caprice godt af jorden. Da hun lavede en let berøring på forkanten af okseren, der nu var nået en højde på ca. 130 cm, så vi, at hun kvitterede korrekt på lodretten. Men da hun så skulle springe okseren en gang til, gik det helt efter bogen. Meget velfortjent blev det til 9,0 i ridelighed og kapacitet på 9,5, og en samlet pointsum på 867,500.

< Tilbage