< Tilbage

Bronze til Søren og Todt Un Prince Ask, og 4. plads til Karen og Quarz Ask ved indendørs DM28-01-2019 - 11:52

"Det er næsten tradition at familien Rohde Møller rider fejlfrit her på Vilhelmsborg" sagde en veloplagt speaker, Casper Cassøe, da første afdeling af indendørs DM var slut fredag aften på Vilhelmsborg.

Søren var til start på Todt Un Prince Ask, og Karen havde Quarz Ask og Favorit Ask med med i 1. afdeling af DM klassen, som blev afviklet fredag aften, efter metode A, på en teknisk svær bane. Kun 9 af de 38 startende var fejlfrie, og her tegnede Søren og Karen sig alene for en tredjedel af de fejlfrie ekvipager, i det de var fejlfri på alle tre hingste.
Det resulterede i følgende placeringer i 1. runde: 7. pl. til Quarz Ask, 8. pl. til Todt Un Prince Ask, og 9. pl. til Favorit Ask.

De 25 bedste fra 1. afdeling skulle ride anden runde lørdag aften, og her startede rytterne med flest fejl først. Banebygger Bo Bak Andersen havde igen lavet en udfordrende bane, og det var kun én rytter, nemlig Linnea Ericsson-Carey på Contenance 15, af de fejlfrie ryttere fra dagen i forvejen, der formåede at ride denne bane fejlfri. Hun kunne derfor juble over en velfortjent og sikker sejr. 

 

Søren og Karen var begge to uheldige og få en enkelt nedslag, hvilket resulterede i, at ikke mindre end 6 ekvipager skulle i omspringning og sølv og bronzemedaljerne.

I omspringningen var Søren og Todt Un Prince Ask fejlfri i tiden 36,41, og Karen og Quarz Ask var også fejlfri, men i tiden 37,06, og inden sidste rytter, altid hurtige Gitte Dahl på Conan, lå de til henholdsvis sølv og bronze. Gitte og Conan var også fejlfri, og strøg over målstregen i tiden 34,36, og dermed indtog hun 2. pladsen.

 

Ud over det flotte resultat i DM-klassen, blev det også til flere gode placeringer i weekenden.

 

Se alle resultater fra stævnet her.

 

 

< Tilbage