< Tilbage

God start ved CSIO*5 i St. Gallen - Quarz Ask placeret sin i første klasse! 30-05-2019 - 16:19

Søren og Karen er kommet godt til St. Gallen i Schweiz med avlshingstene Quarz Ask og Todt Un Prince Ask samt vallakken Santauer. 

Hestene har i dag gået deres første klasse ved det 5* internationale stævne og særligt Karen og Quarz Ask har lagt rigtig godt ud med placering i 140 cm "against the clock
Søren og Todt Un Prince Ask red samme klasse, men havde desværre et let nedslag. Det er planen at Søren og Todt Un Prince Ask skal ride som en del af det danske hold på søndag i Nationsspingningen.

Stævnet i Schweiz er en del af første divisionen af Nations Cup, hvor Danmark er en del af anden division. Muligheden for at starte i Schweiz kan forhåbentligt give det danske hold værdifuld rutine for fremtiden.  

 

Søren har udover Todt Un Prince Ask også en af vores nye heste med til start, nemlig den 10 årige vallak Santauer der i dag har gået 145 cm fejlfrit, de ligger forløbigt til placering, men klassen er kun halvvejs.

 

Med ved stævnet er faktisk yderlige to heste med "Ask" i navnet nemlig Quadrosson Ask e. Quadros 3 og Quinette Ask e. Favorit Ask begge heste bliver redet af danske Andreas Schou. Quadrosson Ask blev i 2016 solgt fra stutteriet og Quinette Ask i 2017, men de har jo bestemt ikke skuffet, i en alder af blot 8 år og nu deltagelse ved internationalt 5 stjernet stævne, bliver særligt spændende at følge de to heste i fremtiden. 

 

Se video af Quarz Ask fra dagens klasse her

 

Video af Santauer 

 

 

Følg start og resultatlister her< Tilbage