< Tilbage

Todt Un Prince Ask kåret som avlshingst i Zangersheide!19-09-2019 - 18:50

Todt Un Prince Ask er med i Zangersheide for at deltage i Sires of the World, men hingsten kommer desværre ikke til start, da han efter transporten, desværre var blevet utilpas pga transportsyge. Dyrelægerne var heldigvis hurtige til at behandle hingsten og han har de godt igen, men må ikke deltage i stævnet, da han blev behandlet med noget feber og smertestillende medicin. 

Todt Un Prince Ask kunne dog godt fremstilles til hingstekåringen, som hele tiden har været planlagt, da han kun skulle mønstres og dyrelæge godkendes, eftersom kåringskommisionen gerne ville kåre ham uden at se ham springe, men på baggrund han hans meget spændende afstamning og rigtig flotte resultatliste.

Vores andre hingste, som også er med i Zangersheide, her i blandt Fidelio Ask, Action Man Ask Z og Cyrano Ask stiller også til kåring. Disse hingste ved vi dog først lørdag, hvorvidt de er kåret, da de skal ses springe under rytter i forbindelse med stævnet. 

 

Både Action Man Ask og Cyrano Ask har fået en rigtig god start på stævnet begge med en fejlfri runde i første kvalifikation til finalen på søndag.

 

< Tilbage