< Tilbage

Lasse vandt Guld ved VM for Ung Avler!23-07-2017 - 16:11

- De unge har gjort det fantastisk i Canada, fortæller Inge Madsen, der er med som holdleder for de unge i Canada.

Lasse Bendixen vandt guldmedalje i det samlede resultat for senior ved verdenmesterskaberne for Ung Avler!

Det blev til hele 4 medaljer for Lasse i Canada: Med en guldmedalje i mønstring, en bronzemedalje i bedømmelse af løsspringning. en femteplads i eksteriørbedømmelse og fejlfri teori kan Lasse Bendixen nu kalde sig for verdenmester for senior 2017. 

I det samlede resultat, hvor både junior og senior indgår, måtte Lasse se sig slået af en af juniorerne og vandt her en fornem sølvmedalje. 


Med ved VM var også Linnea fra Stutteri Ask. Linnea er debutant og deltog som junioner. Selv om det ikke er blevet til medaljer for Linnea, har hun også leveret en flot præstation og vi er meget stolte af begge vores medarbejder. 

Lasse har tidligere repræsenteret Ung i DV samt Dansk Varmblod ved VM for Ung Avler i England 2015, Sverige 2013 og Frankrig i 2011 og i år i Canada bliver sidste gang han kan stille op, da han herefter falder for aldersgræsen på 25 for senior. -Det har været en fantastik oplevelse at være med i Canada og at vinde 2 guld-, 1 sølv- og 1 bronzemedalje medaljer er overvældende! Mønstring er min favorit disiplin så at vinde Guld her er fedt! Men at vinde guld og være samlet bedst for senior er helt vildt. Jeg er meget stolt over resultatet og syntes hele det danske hold har gjort en super indsats! Fortæller Lasse.

 

 

18 nationer deltog i år ved VM for ungavlere, i Canada som afvikles i World Breeding Federation for Sport Horses’ regi

Dansk Varmblods ungdomsafdeling, Ung i DV, har hjembragt flere medaljer fra VM for ungavlere. I år fandt VM sted i Canada, på den legendariske stævneplads Spruce Meadows fra den 21.-22. juli.

 

Følgende deltog for Danmark i VM:

Juniorholdet:
Linnea Jansa (Ansat på Stutteri Ask)
Frederikke Spanggaard Christensen
Anna Østergaard Madsen
Ena Heide Poulsen

Seniorholdet:
Anja Thorup Hansen
Maria Østergaard Madsen
Lasse Bendixen (Ansat på Stutteri Ask)
Christian Springborg

 

I gruppen for juniorer vandt Anna Østergaard Madsen en sølvmedalje for bedømmelse af løsspringning. Og i samme gruppe opnåede Ena Heide Poulsen en femteplads i mønstring og en samlet 9. plads. I Bedømmelse af løsspringning blev Christian Springborg (senior) nr. 9 og samme placering opnår han i mønstring, hvor Anja Thorup Hansen kommer ind på tredjepladsen. Christian blev også udnævnt til bedste piskefører og vandt et smukt sølvfad

Det blev en sand fest for de unge Dansk Varmblods deltagere ved dette VM, hvor Danmark kom ind på en samlet 5. plads. - Jeg er mega glad og stolt over denne fantastiske præstation, fortæller Inge Madsen fra Canada. 

 

Vi ønsker hele Ung i Dansk Varmblod holdet tillykke med de flotte resultater.< Tilbage