< Tilbage

Startrækkefølge klar for Longines EEF Series Nations Cup15-05-2024 - 21:07

På fredag mødes 10 nationer i Longines EEF Series Nations Cup, hvor det danske hold med startnummer ni, skal kæmpe om sejren og værdifulde point i Longines EEF Series med de øvrige ni lande

Det internationale stævne, som er det første af sin slags på Stutteri Ask, er i dag startet med en række CSIU25 og CSI1* konkurrencer, og resten af ugen fortsætter stævnet med mange interessante klasser på programmet. 

 

Et af højdepunkterne bliver Longines EEF Series Nations Cup, hvor ti nationer skal i aktion, heriblandt det danske hjemmebanehold. Konkurrencen er en del af Longines EEF Series, hvor en række nationer samler point i håb om at sikre sig en plads i en af semifinalerne, hvor de rider om en plads i den endelige finale. 

 

Danmark er en del af region nord i EEF Series, og det er dermed Danmark og de øvrige deltagere, som tilhører denne region, der dyster om point på fredag. Det drejer sig om Danmark, Litauen, Norge, Sverige, Polen og Finland blandt de deltagende hold. Foruden disse seks hold deltager Tyskland, Belgien, Holland og Ukraine i selve Nations Cuppen.

 

I forbindelse med dagens Chef d'Equipe møde, er der trukket lod om startrækkefølgende, og det danske hjemmebanehold rider på banen som det niende ud af de 10 hold. Startrækkefølgen er som følgende: 

 

  1. Litauen
  2. Ukraine
  3. Holland
  4. Norge
  5. Belgien
  6. Tyskland
  7. Sverige
  8. Polen
  9. Danmark
  10. Finland

 

Det danske hold bliver sat som fire ud af de fem ryttere, der er udtaget til at repræsentere landsholdet i Nations Cuppen. Det drejer sig om Zascha Nygaard Lill, Anne-Kristine Rie Truelsen, Rikke Andersen, Søren Møller Rohde og Caroline Rehoff Pedersen. 

 

Stævnets start- og resultatlister findes på Longines Timing HER.

< Tilbage