< Tilbage

Nations Cup på Stutteri Ask d. 15. - 19. maj 202408-05-2024 - 08:45

For første gang nogensinde vil Stutteri Ask danne rammen om en nationsspringning. Programmet for arrangementet, der afholdes i uge 20, den 15. - 19. maj, er klart og 11 udenlandske nationer har også allerede tilmeldt hold til Nationsspringningen.

Stutteri Ask danner for første gang rammen om en nationsspringning i EEF Series, nærmere bestemt fra den 15.-19. maj 2024. 

EEF-serien er en spændende serie, hvor nationer, der ikke er en del af første division i Europa, har muligheden for at prøve kræfter med Nations Cups og dermed få erfaring på højt niveau. Det er første gang at vi på Stutteri Ask skal være international stævne arrangør, men vi glæder os og vil gerne gøre det til en tilbagevendende begivenhed

Tidsplanen for det kommende Nations Cup-stævne afslører, at man skal reservere fredag den 17. maj, hvis man ønsker af overvære nationsspringningen, mens det er søndag den 19. maj, der danner rammen om Grand Prix-klassen, men der vil alle dagene være spændende ridning på aller højeste niveau.

 

Disse nationer har meldt deres ankomst

Der er lagt op til en spændende konkurrence, når nationerne tørner sammen i Longines EEF Nations Cup på Stutteri Ask fredag den 17. maj. Blandt de 11 nationer tilhører de otte region nord i Longines EEF Series, og det er altså disse otte nationer der skal kæmpe om point i Martofte på Stutteri Ask

Det drejer sig om hjemmebaneholdet fra Danmark, som sættes af Landstræner Bo K. Møller, og sammen vil de uden tvivl kæmpe for et godt resultat. Derudover er det Israel, Estland, Norge, Finland, Polen, Litauen og Sverige, der rider efter point ved stævnet. 

De øvrige hold der kommer til start er Japan, Belgien og Holland, mens Tyskland som 12. hold også har ytret ønske om at forsøge at stille et hold. De kommer alle til start for at samle værdifuld erfaring i Nations Cup-sammenhænge og selvfølgelig for at ride om sejren.

 

Vejen til finalen

Konkurrencen hos Stutteri Ask, er den første vigtige nationsspringning for det danske hold i 2024. Det er første chance for at samle point ind i Longines EEF Series 2024, og med en god placering, vil sandsynligheden for at sikre sig en semifinaleplads være større. Den anden regionale kvalifikation finder sted i Drammen i starten af juni.

Når alle regionale kvalifikationer i Longines EEF Series er afviklet, vil de fem bedste nationer fra hver af de i alt fire regioner mødes i semifinalerne. Her mødes de fem bedste nationer fra region nord med de fem bedste fra region vest i den ene semifinale, mens de fem bedste fra henholdsvis region syd og region central mødes i den anden semifinale.

De fem bedste nationer fra hver semifinale går derefter videre til EEF Series Final i Warsaw i september måned. 

 


 

 

Det er stadig muligt at tilmelde sig CSI* hvor der både er small tour og big tour. 


Du kan læse mere omkring arrangementet og finde schedule her på vores hjemmeside under arrangementer


Ønsker du at vide mere omkring vores sponsormuligheder og eller VIP bord kontakt da gerne Betina Møller på 21227965 / bmj@stutteriask.dk< Tilbage