< Tilbage

Blue Hors og Stutteri Ask bliver samlet på Fyn28-09-2023 - 10:46

Hestesportscentret Blue Hors skal have et nyt og mere enkelt setup i fremtiden. Blue Hors har igennem de sidste 30 år leveret nogle imponerende sportslige og avlsmæssige resultater og indfriet sine ambitiøse målsætninger. 

Kirk Kristiansen familien har besluttet sig for et mindre og mere enkelt setup for Blue Hors.

 

Kirk Kristiansen familien, der ejer Blue Hors, har over den senere periode gennemført et generationsskifte fra 3. til 4. generation. Som et naturligt element i denne proces har familien også drøftet fremtiden for Blue Hors. 

 

Kirk Kristiansen familien har besluttet sig for et mindre og mere enkelt setup. Det er derfor deres ønske, at Blue Hors fra 2024 bliver nabo til Stutteri Ask på Fyn. Familiens ridesportsaktiviteter, både dressur og springning, bliver derved samlet på Fyn, og Blue Hors vil dele faciliteter med Stutteri Ask, der fortsætter med samme aktivitetsniveau som nu. 

 

Landsholdsrytter Nanna Merrald vil fortsætte som chefrytter for Blue Hors, og Blue Hors vil dermed fortsat have en ambition om at tilhøre den absolutte internationale elite inden for dressursporten. Foruden ridesport vil Blue Hors fortsætte med at drive hingstestation og dermed medvirke til at præge den danske og internationale avl af dressurheste. De øvrige dele af Blue Hors vil blive udfaset indenfor det næste halve år. 

 

Med ændringen statuerer Kristiansminde ved Martofte sin position som et af landets driftigste hestesportscentre, hvor der fremover vil være både dressur- og springheste. 

 

Kjeld Kirk Kristiansen udtaler: 

 

”Jeg er stolt af de sportslige og avlsmæssige resultater, som Blue Hors har præsteret gennem de sidste 30 år, og jeg oplever en stor glæde ved det høje niveau, der kendetegner den danske dressuravl i dag. Igennem årene har Blue Hors vokset sig stor, og virksomheden har i dag mange forgreninger og forretningsområder. Nu vil vi gerne genetablere et mere enkelt setup centreret om de to områder, det hele startede med, nemlig dressursporten og avl. Det ser jeg og min familie frem til, selvom det naturligvis er trist at gennemføre forandringer, der påvirker vores værdsatte medarbejdere.” 

 

Gennem det næste halve år vil Blue Hors dressuraktiviteter samt hingstestation flytte til Martofte, mens øvrige aktiviteter gradvist afvikles. Det er tanken, at et større antal heste og bygninger mv. i Randbøl bliver solgt. Det betyder desværre også, at Blue Hors på et tidspunkt må sige farvel til størstedelen af sine medarbejdere, men virksomheden vil gøre sit yderste for at hjælpe hver enkelt videre med respekt for individuelle ønsker og behov. Virksomhedens samarbejdspartnere og kunder vil fortsat blive betjent, og Blue Hors vil naturligvis leve op til alle forpligtelser og aftaler. 

 

Kontakt:

Louise Refsgaard Klinge

Mail: louise.klinge@kirkbi.com

Tlf.: +45 29211749


 

< Tilbage