< Tilbage

Action Man Ask Z i top 5 i Rotterdam og Valerie Ask Nordisk mester03-07-2023 - 14:51

Sidste weekend blev Søren og avlshingsten ACTION MAN ASK Z placeret på en fornem 5. plads ved det femstjernede CHIO stævne i Rotterdam og i denne weekend blev VALERIE ASK og Frida Munk Lassen, Nordisk mester ved Nordic Baltic Championship i Norge.

Danmark deltog med et hold ved CHIO-stævne i Rotterdam sidste weekend, og Søren var på holdet med Grace Ask. Holdet endte på en 7. plads.

Søren havde også taget Action Man Ask Z med, og de gjorde det virkelig godt ved stævnet. Torsdag blev det en en placering i Dura Vermeer Prize (145 cm), og lørdag sluttede de efter en spændende omspringning med 15 ekvipager, på en flot 5. plads med 0 fejl og tiden 35,82 i Championship of Rotterdam 2023, Maison van den Boer Prize (150 cm).

 

Endnu en hest fra stutteriet har ført sig frem på den internationale scene.
I denne weekend leverede Valerie Ask med sin nuværende rytter og ejer Frida Munk Lassen, to fejlfrie runder den sidste dag ved de Nordiske Mesterskaber i Norge, og lagde derved alle konkurrenter bag sig, og kunne indtage den øverste podieplads og lade sig hylde som Nordisk Mester for ungrytter.
Stort tillykke til Frida.

 

< Tilbage