< Tilbage

Holdet er sat til UVM i Zangersheide!29-08-2022 - 12:45

Hele 4 Ask-heste er udtaget til at repræsentere Dansk Varmblod og Danmark ved verdensmesterskaberne for ungheste i Zangersheide. Derudover er Ci Ci Senjor Ask far til endnu en af de udtagne.

 

Vores unge heste har vist sig flot henover sommeren, og det er blevet bemærket af udtagelseskomiteen, der er ansvarlig for at danne holdene til UVM i Zangersheide. Vi er stolte over, at følgende heste fra Stutteri Ask er blevet udtaget:

 

Fi Fi Ask 

F: Ci Ci Senjor Ask   -   M: Fendi Ask   -   MF: Favorit Ask


Fi Fi Ask er en 5-års bronzemedaljehoppe avlet her på stutteriet. Hun har gået mange fine runder med Karen Møller Rohde i sadlen, og har bl.a. vundet championatsfinalen for 4-års i 2021, blevet placeret som samlet nr. 3 i Unghestechampionatet i Herning 2022 og har nu kvalificeret sig til championatsfinalerne for 5-års i efteråret 2022 med en karakter på 8,6.

 

Casper Ask

F: Ci Ci Senjor Ask   -   M: Henna Ask   -   MF: Kannan

 

Casper Ask er en kåret 5-års hingst, der også er avlet på Stutteri Ask. Som helbror til den nu afdøde Cyrano Ask var forventningerne store til ham, og han har ind til videre levet flot op til dem! Han blev med Karen placeret som nr. 5 i championatsfinalen for 4-års i 2021, og er også kvalificeret til 5-års championatsfinalerne i efteråret 2022 med 8,5. Søren Møller Rohde har efterfølgende overtaget tøjlerne, og det nye makkerpar har holdt den gode stil og er nu kvalificeret til UVM i Zangersheide.

 

Evolution Ask DWB

F: Zirocco Blue   -   M: Revolution   -   MF: Tannenhof's Cheenook

 

Evolution Ask er en 6-års vallak avlet af familien Camitz og indkøbt til Stutteri Ask da han var 2 år. Han har masser af flotte resultater med sin rytter Karen. I 2021 blev de nr. 2 i Falsterbo i finalen for 5-års, og samme år også bedste danske ekvipage i finalen for 5-års ved UVM i Zangersheide. Evolution Ask er kvalificeret til championatsfinalen for 6-års med en karakter på 8,5.

 

Figeac Ask

F: Favorit Ask   -   M: Vemmetofte Caprifolie   -   MF: Carano

 

Figeac Ask er en 6-års vallak avlet af Dorthe og Jens Lommer. Også han blev indkøbt til Stutteri Ask i en alder af 2 år. Han rides til daglig af Karen, og også han har en flot resultatliste. For nylig vandt de CSIYH1* 6-års klassen om fredagen ved det internationale stævne i Hjallerup i slutningen af august. Også Figeac Ask er kvalificeret til championatsfinalerne, hvor han i kvalifikationen opnåede en karakter på 8,3.

 

 

Ci Ci Senjor Ask er, udover at være far til både Fi Fi Ask og Casper Ask, også far til den udtagne Kirkelodgaards Ci Ci Chopin (F: Ci Ci Senjor Ask, M: Kirkelodgaard's Chascha, MF: Casir Ask), der er avlet af Charlotte Schiøler. Også han har vist imponerende resultater henover foråret og sommeren. Han rides af Sarah Wheler, og ejes i dag af Karsten Kjærulff og Cecilie Voller Kjærulff. 

 

Stort tillykke til alle de udtagne - vi ses i Zangersheide!

< Tilbage