< Tilbage

Godkendt af Holsten, Westfallen og Hannoveraner forbundet18-01-2022 - 13:22

Vores 4 hingste Action Man Ask Z, Cassado Ask, Favorit Ask og Todt Un Prince Ask har i dag været fremstillet for de tre tyske avlsforbund: Holsteiner Verband (HOL), Westfälisches Pferdestambuch (Westf) og Hannoveraner Verband (HANN), hvor de alle netop har opnået avlsgodkendelse, hvilket betyder det nu også er muligt at få sine afkom registeret i disse forbund, selvfølgelig forudsat at hoppen er kåret i forbundet. 

Alle fire hingste er i forvejen kåret i Dansk Varmblod og Oldenburger Verband. 

Favorit Ask var i forvejen godkendt i Hannoveraner forbundet og er også anerkendt i Svensk Varmblod ligesom Action Man Ask Z, der desuden også er kåret i Zangersheide hvor Todt Un Prince Ask også har opnået kåring. 

Cassado Ask var som 2½ års fremstillet i Holsten, hvor han ikke opnåede godkendelse, men på baggrund af hans særdeles positive udvikling og flotte resultater har de nu valgt at kåre ham alligevel. 

 

Husk at oplyse i forbindelse med sædbestillingen, hvis du ønsker at registre dit afkom i et udenlandsk forbund, ellers indberetter vi det som udgangspunkt til at blive registret i Dansk Varmblod. 


< Tilbage