< Tilbage

Fiona Ask top placeret i 150 cm ved CSI3* i Uggerhalne14-06-2021 - 12:42

Camilla Ernst var den eneste kvinde, og eneste dansker, der fik plads i gårdagens omspringning i Medium Tour-finalen ved Equitour-stævnet i Uggerhalne, efter hun i dag leverede et fremragende ridt i sadlen på Fiona Ask, som skulle gå 150 cm for første gang. Ekvipagen sluttede på en flot femteplads!

Fiona Ask er avlet på Stutteri Ask hun er født i 2010 og første årgang efter Ci Ci Senjor Ask. Moren Feline Ask har selv gået op til 160 cm, og er udover Fiona Ask mor til en lan række afkom med toppræstationer. Feline Ask nyder nu pensionist tilværrelsen, som avlshoppe på Stutteriet i en alder af 21 år. 

I omspringningen mødte Camilla hård konkurrence fra dygtige mænd fra henholdsvis Tyskland, Belgien, Holland, Irland og Japan, og da der faldt en enkelt bom undervejs, endte Camilla på en femteplads, som må siges at være en utrolig flot debut i 150 cm for hoppen Fiona Ask. 

– Jeg er rigtig godt tilfreds med vores femteplads i dag, Fiona gjorde det rigtig godt, og jeg havde en god følelse rundt på banen, fortæller Camilla blandt andet efter deres debut i 150 cm.

 

Med i samme klasse red også vores egen chef berider på den kun 8 årige Alegra Ask. Alegra Ask debuteret i 145 cm i forrige weekend ved landsstævnet i Hjallerup, hvor hun var placeret og i denne weekend havde hun altså debut i 150 cm ved det 3* stævne i Uggerhalne, med et nedslag på allersidste forhindring.  

< Tilbage