DVH 1409 | RØD | F. 2015 | 168 CM

Zinedine Guidam Quidam de Revel
Fougere
Unadonja Heartbreaker
Prima Donja
Dora Van De Veldhoeve Ugano Sitte Clinton
Ialta Sitte
Oree Du Bois Rond Ksar-Sitte
Topaze-V.H.P.B.C:

 Afstamning på Horsetelex Dansk resultatlistePlayliste med videoer på Youtube


- International afstamning i særklasse!
- Klog hingst med stor kapacitet


En flot hingst med særdeles spændende præstationsstærk afstamning, som vi i december 2021 købte af Beerbaum Stables

Joker Ask viser stort overblik i sin springning og med sin afstamning giver han en spændende blodfornyelse til vores hingstestation. Han er desuden en lidt mindre hingst med et ekstraordinært godt temperament og er meget omgængelig i alle situationer.

Han blev i foråret 2022 kåret i Dansk Varmblod med følgende karakterer: 8,5-8-8-8,5-8-7-8

Om Joker Ask sagde dommerne: Højstillet, harmonisk, passende ædel med godt udtryk og kønspræg. Middel rammer. Passende lang hals med ret god hvælving. Middellang, lidt stejl skulder. Middellang., velmarkeret manke. God overlinje. Langt, velformet kryds. Lemmerne pasende føre og korrekt stillede, dog lidt rette haser bag. Smidig, velbalanceret og energisk galop, der dog kunne være lidt mere rummelig.

Faderen Zinedine var de første mange år kun sparsomt brugt i avlen, da fokus lå på sporten i stedet. Det har givet adskillige topresultater i diverse Grand Prix'er med Ludgar Beerbaum i sadlen. Som blot 8-årig havde han sin World Cup debut i Stuttgart, hvor han var fejlfri og placeret som nr. 7.
Zinedines første følårgang var født i 2014, og allerede i 2016 blev hans søn Zinedream fløjhingst ved Oldenburger Verbands kåring og solgt for 215.000 Euro på auktionen.

Moderen til Joker Ask, Dora Van De Veldhoeve, er søster til en S-hest i springning, men også den succesfulde militaryhest Mister Big Ter Bunder, der har placeringer i de største militaryklasser til 4* stævner.

Morfaren Ugano Sitte gik selv 150 cm med OL rytteren Dirk Deemersmann, og er ud af en af Belgiens stærkeste hoppestammer. Han er bl.a. bror til hingsten Ogano Sitte, og er selv far til mere end 30 kårede sønner og 85 S-heste.

Joker Ask er kåret i Dansk Varmblod, sBs og Oldenburg Verband

WFFS status: Negativ


 Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.500,- + moms. 2. rate = kr. 4.500,- + moms

 


 

Video af Joker Ask


 

Billeder af Joker Ask