DVH 1325 | SKIMMEL | F. 2016 | 169 CM 

1. rate: 3.500 + moms
2. rate: 7.000 + moms

  • Højeste stilkarkakter ved DRF's championatsfinaler for 6 års 
  • International afstamning i særklasse!

 

Jewel Ask Z er kåret i Dansk Varmblod, Svensk Varmblod, Oldenburg-International og vil i løbet af 2023 blive fremstillet for Westfalen, Holsten og Hannoveraner Verband

 

Jaguar Van Paemel Cicero Z Carthago
Rendez-Vous Van Paemel
Jarme VT Steentje Sandro
Archipelia
Diamonds Billy Calvados Z Le Tot De Semilly
Venise Des Cresles
Quassia De La Bonnette Heartbreaker
Midway De La Bonnette

Hingstepræsentation i Herning 2023

Sådan avler han

Jewel Asks første følårgange tegner et billede af smukke, storrammede heste af ekstraordinær type, god funktion i overlinje og galop, samt masser af mod på springene. Afkommene har allerede haft stor succes på følskuer rundt i landet, og flere har været udtaget til eliteskue.

FFS Status: negativ

 

Afstamningsinformation

Hopper

Mor: Diamonds Billy
Diamonds Billy har selv startet international 160 og har mange placeringer i CSIO5* i 150 cm. Hun har desuden været i finalen ved FEI Breeding Jumping Championship for 7 års heste i 2010.

Hun er desuden mor til Luigi, en hingst der er kåret i AES og har gået 150 cm internationalt, samt Little-Billy, en hoppe der har startet op til 140 cm med flere placeringer og sejre i 135 cm.

 

Mormor: Quassia De La Bonette
Quassia De La Bonette har kun et afkom: Moren til Jewel Ask Z, Diamonds Billy, der er startet international 160 cm og har placeringer i CSIO5* i 150 cm. 

 

Mormors mor: Midway De La Bonette
Af Midway De La Bonettes afkom kan bl.a. fremhæves: Aston Du Haras Des Barrag, som har gået op til 155 cm og har flere placeringer i 150 cm internationalt.

 

Hingste

Far: Jaguar van Paemel
Jaguar Van Paemel er efter Cicero Z. Han er kåret i Zangersheide og har international placering i op til 160 cm.

 

Farmor: Sissi
Sissi er mor til en lang række afkom med toppræstationer. Følgende kan bl.a. fremhæves: Welshman II, der har placeringer i CSI4* 145 cm.
Apache Van Paemel, ligeledes placeringer i op til 145 cm internationalt.
Gigolo Van Paemel, kåret hingst i BWP og internationale resultater op til 135 cm
Inshallah Van Paemel, kåret hingst i AES
Jaguar Van Paemel, hingst kåret i Zangersheideforbundet og med international placering i op til 160 cm (Far til Jewel Ask Z)
Kirr Royal Van Paemel, 8 års kåret hingst i AES og startet internationalt i op til 140 cm.

Hingstekåring Herning 2019Hingstekåring Herning 2019Championatfinalen Blue Horse 2022Championatfinalen Blue Horse 2022

Resultater

Kåringsresultater

I 2019 blev han præmiehingst i 3-års holdet og kåret med 8,5 i helhed og året efter imponerede han igen dommerne og tog fløjtitlen i 4 års holdet 

 

Kåringsbeskrivelse i DV:

Storrammet, højtstillet, harmonisk, passende ædel hingst med godt hingstepræg af særdeles god type. Lidt smal. Kønt hoved. Passende lang, velformet, velansat hals. Lang, skrå skulder. Middellang, markeret manke. Smidig overlinje. Langt, velformet, muskuløst kryds. God lårmuskulatur. Lidt lange underlår. Lemmerne passende føre og tørre, lidt rette koder for, lidt bløde koder bag. Lidt rette haser. Velbalanceret og regulerbar galop. Springer med god brug af ryg og god bagbensteknik. Springer med godt overblik og afsæt.

 

Kåringskarakterer: 9-8-8-8,5 - 7,5-7,5 - 8,5 - 8,5-8,5 - 8,5

 

 

Stævneresultater

Jewel Ask Z startede sin springkarriere flyvende og kvalificerede sig til finalen i 4-års championatet i 2020 med 8,4. Herefter blev han uheldigvis ramt af kolik, der krævede operation og et langt forløb tilbage mod sporten, hvilket resulterede i en pause fra både stævnedeltagelse og avlen. Vi er dog glade for at se ham tilbage på sporet fra forår/sommer 2022, hvor han allerede har kvalificeret sig til championatsfinalen for 6-års med en imponerende stilkarakter på 8,6!
I finalen for 6 års heste fik han den højeste stil karakter på 9,0 point og i omspringningen placerede han sig som nr. 3

Han går nu med ved internationale stævner i youngster klasserne 

 


Mere information i link herunder

 Afstamning på Horsetelex   Dansk resultatliste FEI resultatliste  Playliste med videoer på Youtube

Jewel Ask Z til 6-års kvalifikation til championatet 2022

 

Jewel Ask Z til championatsfinalerne på Blue Hors 2022

 

Jewel Ask Z til Hingstefremvisning i Herning 2023