DVH 1279 | MØRK BRUN | F. 2015 | 171 CM

1. rate: 3.500 + moms
2. rate: 7.000 + moms

  • Går 145 cm CSI2* springning

  • International topafstamning med legendariske Casall Ask som far

  • Vinder af DRF's champinonatsfinaler som både 4 og 6 års

  • Cassado Ask er en hingst for fremtiden i både avl og sport

 

Cassado Ask er kåret i Dansk Varmblod, Svensk Varmblod, Oldenburg-International, Westfalen, Holsten og Hannoveraner Verband
 

Casall Ask Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall
Maltia
Chania Corrado I Cor de la Bryére
Soleil
Lady Lagano

Vanessa

 

Hingstepræsentation Stutteri Ask 2022

Sådan avler han

Cassado Ask avler moderne afkom med kønt udtryk, normal størrelse og rigtig god type, hvor især hans gode overlinje skinner igennem. De galoperer smidigt og har et godt temperament med masser af mod og overskud.

FFS status: Negativ

 

Afstamningsinformation

Hopper i afstamningen

Mor: Chania
Chania er tildelt elitestatus i Dansk Varmblod. Hun er bl.a. mor til ESRDH hoppen Cambodia, der i 2013 vandt Unghestechampionatet i Herning.

 

Hingste i afstamning

Far: Casall Ask

Casall Ask er en legende i både avl og sport. I en alder af 18 år blev han pensioneret ved sit sidste ridestævne i Hamburg, hvor han med Rolf Göran Bengtsson i sadlen vandt LGCT Grand Prix'en inden han fik sin velfortjente hyldest og afsked med publikum.

Parret har i mange år haft en hurtig plads på det svenske landshold, og har repræsenteret de svenske farver ved både OL i London 2012, EM i Herning 2013 og WEG i 2014, hvor de opnåede topplaceringer både individuelt og for hold.

Af yderligere high-lights fra Casall Asks karriere kan nævnes adskillige sejre i Global Champions Tour, hvor Casall Ask og Rolf-Göran Bengtsson i 2014 sluttede på en samlet 2. plads. I 2015 blev det i Touren til en 3. plads, og i en alder af 17 år vandt Casall Ask i 2016 de 3 tour-etaper i Valkenswaard, Paris og Doha og blev dette års samlede vinder af Global Champions Tour.

Casall Ask er langt til mere end 65 kårede sønner og 70 statspræmierede hopper.

Desuden er han langt til mere end 195 afkom med sejre og placeringer i S-springninger.

 

Morfar: Corrado I

Corrado I var en hingst med stor personlighed og enorm kapacitet, Han har vundet Grand Prix i Leeuwarden i 1993 og er blevet placeret som nummer 2 i Nations Cup ved La Baule. I 1994 vandt Corrado I World Cup kvalifikationen i Dortmund, og siden er det blevet til mange Grand Prix-sejre.

Som avlshingst har han også været en stor succes. Som nogle af hans mest kendte afkom kan nævnes Unita Ask, der med Rolf Göran Bengtsson deltog ved OL i Rio og Corradina der blev nr. 2 individuelle og 3. for hold ved EM i Windsor med Carsten Otto-Nagel.

Hans mest spektakulære søn er Holstener hingsten Clinton, der var placeret individuelt som nr. 4 ved OL i Athen og nr. 2 efter Shutterfly i Aachen i 2015

Hingstekåring Herning 2018Hingstekåring Herning 2018Ask open 2021Ask open 2021

Resultater

Kåringsresultater
 

Kåringsbeskrivelse: Storrammet, harmonisk og udtryksfuld hingst af særdeles god type med godt hingstepræg. Udtryksfuldt hoved. Middellang, velformet, lidt kraftig hals. Lang, skrå skulder. Gud albuefrihed. Lang, marketet manke. Særdeles smidig overlinje. Langt, velformet, muskuløst kryds. Gud lårmuskulatur. Lemmerne passende føre og tørre med god ledmarkering. Velformede hove. Særdeles god og rummelig galop med god balance. Springer energisk og kraftfuldt med god brug af ryg. Stor kapacitet.

 

Kåringskarakterer: 8-8,5-8,5-9-8-8-8,5-9-8,5-8,5

 

 

I 2018 blev han præmiehingst i 3-års holdet og kåret med 9 i helhed. Ved 14 dages test imponerede han igen dommerne og fik ros for sin gode ridelighed. Den har han bevaret gennem årene, og den er sammen med hans ekstraordinære teknik og smidighed blevet belønnet med fine karakterer i unghestechampionaterne.

 

Stævneresultater

Går 145 Grand Prix international

Placeret i 7 års championat Falsterbo Horse Show 2022

Flere placeringer i 135 7år klasser international

Vinder af DRFs 6-års championatsfinale og tildelt dagens højeste karakter på 9,2

 


Find mere information i link herunder

 

 Afstamning på Horsetelex  Dansk resultatliste  FEI resultatliste  Playliste med videoer på Youtube

Cassado Ask 145 LR CSI3* pl. 9 Danskevarmblods Hingstekåring Herning 2023

 

Cassado Ask 140 CSI2* Peelbergen 2023