DVH 1279 | MØRK BRUN | F. 2015 | 171 CM

Casall Ask Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall
Maltia
Chania Corrado I Cor de la Bryére
Soleil
Lady Lagano
Vanessa

 Afstamning på Horsetelex Dansk resultatliste FEI resultatlistePlayliste med videoer på Youtube

- VINDER AF DRF'S 4 ÅRS CHAMPIONATS FINALE 2019
- Vinder af DRF 5 års championats kvalifikation i Billund med 8,4 point
- Præmiehingst i Dansk Varmblod 2018
- Internationalt top afstamning, med legendariske Casall Ask som far


I 2018 blev han præmiehingst i 3-års holdet og kåret med 9 i helhed. Ved 14 dages testen imponerede han igen dommerne og fik ros for sine gode ridelighed og lydhør overfor rytteren og som 4 års i 2019 fortsatte takterne, og vandt championats finalerne på Blue Hors

Kåringsbeskrivelse: Storrammet, harmonisk og udtryksfuld hingst af særdeles god type med godt hingstepræg. Udtryksfuldt hoved. Middellang, velformet, lidt kraftig hals. Lang, skrå skulder. God albuefrihed. Lang, markeret manke. Særdeles smidig overlinje. Langt, velformet, muskuløst kryds. God lårmuskulatur. Lemmerne passende føre og tørre med god ledmarkering. Velformede hove. Særdeles god og rummelig galop med godt balance. Springer energisk og kraftfuldt med god brug af ryg. Stor kapacitet.

Kåringskarakterer: 8-8,5-8,5-9-8-8-8,5-9-8,5-8,5

Mor Chania er tildelt elitestatus i Dansk Varmblod, hun er bla. mor til ESRDH hoppen Cambodia, der i 2013 vandt Unghestechampionatet i Herning og 140 Detroit

Faderen er Casall Ask er en legende i både avl og sport, i en alder af 18 år blev han pensioneret ved sit sidste ride stævne i Hamburg, hvor han med Rolf Gören Bengtson i sadlen vandt LGCT Grand Prixen inden han fik sin velfortjente hyldes og afsked med publikum.
Parret har i mange år haft en fast plads på det svenske landshold, og bl.a. repræsenteret de svenske farver ved både OL i London 2012, EM i Herning 2013 og WEG i 2014, hvor de opnåede topplaceringer både individuelt og for hold.
Af yderligere high-lights fra Casall Ask's karriere kan bl.a. nævnes adskillige sejre i Global Champions Tour, hvor Casall Ask og Rolf-Göran Bengtsson i 2014 sluttede på en samlet 2. plads, og i 2015 blev det i Touren til en 3. plads og i en alder af 17 år vandt Casall i 2016 de 3 tour-etapper i Valkenswaard, Paris og Doha og blev dette års samlede vinder af Global Champions-Tour.
Casall Ask er far til mere end 65 kårede sønner og 70 statspræmierede hopper.
Desuden er han far til mere end 195 afkom med sejre og placeringer i S-springninger

Morfar Corrado I var en hingst med stor personlighed og enorm kapacitet, Han har vundet Grand Prix i Leeuwarden i 1993, var nummer 2 i Nations Cup ved La Baule. I 1994 vandt Corrado I World Cup kvalifikationen i Dortmund, det tyske mesterskab og siden er det blevet til mange Gran Prix sejre.
Som avlshingst har han været en stor succes og af nogle af de mest kende afkom kan nævnes Unita Ask, der med Rolf Gören Bengtsson deltog ved OL i Rio. Corradina der blev nr. 2 individuel og 3. for hold ved EM i Windsor med Carsten Otto-Nagel.
Måske hans mest spektakulære søn er Holstener hingsten Clinton, der var placeret individuelt som nr. 4 ved OL i Athen og nr. 2 efter Shutterfly i Aachen i 2015


Cassado Ask er kåret i Dansk Varmblod, Oldenburg-International, Westfallen, Holsten og Hannoveraner Verband

WFFS status: Negativ

 Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.000,- + moms. 2. rate = kr. 4.500,- + moms

 


 

Video af Cassado Ask


 

Billeder af Cassado Ask