Stutteri Ask Trophy Finale d. 22. - 24. marts 2024

Stutteri Ask Trophy er en springturnering på B-niveau for pony kat. 2 og 1, children-, junior-, ung- og U25-ryttere, som skal udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning. Turneringens er relativ ny og blev for første gang afviklet i 2022.
Finalestævnet bliver afholdt indendørs i vores opvisningshal (Casir Ask hallen). 
Ud over finaleklasserne vil der også være LA og MB klasser som er åbne for alle ryttere, dog har ryttere, der starter tuneringen 1. prioritet med 2. hest i tilfælde af ventelister. 

Vi er endnu igang med et større byggeri og derfor håber vi at alle vil tage hensyn til dette og er forstående over for at byggepladsen er lukket for adgang. 

 

Alle er velkomne som tilskuer.

 

Læs mere om Stutteri Ask Trophy her

 


 

Resturant

Det Fynske Madhus v/Thomas Munk vil under hele stævnet sælge god og varieret mad til fornuftige priser i caféen i Casir hallen, som har åben alle stævnedage, samt torsdag aften fra kl. 18:00 - 21:00.

 


 

Tilmelding 

  • Propositioner til stævnet ses her

 


Start og resultatlister

  • Programmet kan ses på Equipe her

 


 

Gennerel information 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til finalen i Stutteri Ask Trophy 

Stævnet afholdes på Stutteri Ask, Bogensøvej 254, 5390 Martofte

Kontakt inden stævnet: på mail showoffice@stutteriask.dk eller til Betina Møller på tlf 21 22 79 65 

Kontakt under stævnet: Tlf sekretariat 93 30 15 65 eller mail showoffice@stutteriask.dk

Stævnet afholdes indendørs 

 

Generel stævneafvikling:
Såvel rettidige anmeldelser og efteranmeldelser skal som udgangspunkt ske via DRF Go.

Finalen afvikles i henhold til bestemmelser for Stutteri Ask Trophy på Rideforbundets hjemmeside, Finalekvalifikationerne er kun tilgængelige for kvalificeret ekvipager. De almindelige klasser (LA/MB for heste) meldes efter 1. til mølle princippet, dog har ryttere, der er kvalificeret til Trophy finalen 1. ret med øvrige heste.

Stutteri Ask forbeholder sig retten til at fylde klasserne op efter prioriteret venteliste.

Spørgsmål, ændringer m.m. vedr. stævnet helst til mail: showoffice@stutteriask.dk, som tjekkes dagligt op til stævnet, eller på stævne telefon 93 30 15 65 (åbnes en uge inden stævnet). 

Hvis der efteranmeldes skal der sendes mail til showoffice@stutteriask.dk, Indbetaling skal ske til reg. nr. 4366 konto nr. 12745761 eller Mobile Pay til 181017.Tilmelding er først gyldig og påføres startlisterne, når startgebyr er modtaget. 

Sidste framelding er dagen før start kl 18 jf reglement, framelding efter dette tidspunkt – ingen tilbagebetaling af indskud. Hvis en ekvipage framelder før frameldingsfristens udløb på grund af rytterens eller hestens/ponyens sygdom, tilbagebetales 50 % af både start og opstaldning.

Sekretariatet vil være åben en time før stævnets start hver dag og til slut.

Programmet kan ses på Equipe ca. 5 dage inden stævne start. Klasserne afvikles dynamisk over dagen og tidsplanerne opdateres jævnligt, så hold jer orienteret

 

Præmier og doteringer
Der uddeles Stutteri Ask Trophy rosetter og doteringer jfr. DRF´springreglement i de 2 indledende klasser.
Der uddeles Stutteri Ask Trophy rosetter og plaketter til alle ekvipager i finaleklassen (3. klasse), samt æresbånd og vinderdækkener til de vindende ekvipager.
I Finaleklassen (3. klasse) uddeles der doteringer til de 5 bedst placerede ekvipager efter doteringstabelen. 

 

Opstaldning:
Der vil være åbent i stævnestalden (fast stald, uden krybber og vandkopper) torsdag fra kl. 16:00 - 21:00 og fredag morgen fra kl. 07:00
Det er ikke tilladt at videreleje/udlåne sin boks til andre end den der har lejet boksen.
Al kontakt vedr. opstaldning kan ske til Betina Møller på tlf. 21 22 79 65