<

Sølv ved DM for hold!12-09-2022 - 07:52

Stævnet på Riders Cup 8-11/9 gav mange fine runder til hestene og rytterne fra Stutteri Ask. Søren og Karen var begge på holdet fra Fyens Rideklub, der endte med at tage sølvmedaljen med hjem!

Spændingen var stor, da holdet fra Fyens Rideklub skulle i omspringningen om guld eller sølv mod holdet fra Capacity Showjumping Center. Begge hold kom fra hovedrunderne med 0 fejl - alt kunne ske! Som i alle gode omspringninger blev der satset, og efter omspringningen stod det klart at Capacity Showjumping Center tog guldet og Fyens Rideklub tog sølvmedaljerne i Agria DRF Mesterskabet. 

 

Det samlede hold fra Fyens Rideklub bestod af Karen Møller Rohde, Søren Møller Rohde, Ida Bech Lange, Rikke Rosengaard Hansen, Louise Jorsal, Lone Svendsen, Victoria Sophia Hjorth-Madsen og Jacob Theodor Schmidt.

 

På finaledagen var det Søren Møller Rohde, der lagde ud for holdet. Han havde Katarina Ask med, en lynhurtig 7-års hoppe der er ved at få rutine i de lidt højere klasser. De red to fejlfri hovedrunder og havde en bom i omspringningen.

Herefter var det Karens tur. Hun havde Grace 472 med, og på trods af at de to er et relativt nyt makkerpar viste de også 2 overbevisende og fejlfrie hovedrunder, men også her faldt en uheldig bom i omspringningen.

Holdets tredje ekvipage var Victoria Sophia Hjorth-Madsen og Catwalk V. De red en flot og fejlfri første hovedrunde, og fik 8 fejl i den anden. Det rettede de dog hurtigt op på ved at ride super fin og fejlfri runde i omspringningen! 

Sidste mand ude var Jacob Theodor Schmidt, der havde den velspringende Comarron Z med. De valgte ikke at ride første hovedrunde - de tre andre ryttere var allerede fejlfri, så de kunne lige så godt spare på kræfterne. Anden hovedrunde var fejlfri, og der blev satset stort i omspringningen! Desværre faldt den allersidste forhindring, og Fyens Rideklub fik et samlet resultat på 8 fejl efter omspringningen.

 

 

Rytterne fra Stutteri Ask opnåede følgende placeringer ved stævnet på Riders Cup:

 

Karen Møller Rohde: 

 

nr. 13 med Jewel Ask Z i LA2** 120 cm 

nr. 14 med Jewel Ask Z i LA2** 120 cm

nr. 11 med Jewel Ask Z i LA2** 120 cm

 

nr. 8 med Cassado Ask i MB2** 130 cm 

 

Sølv til DM for Hold med Grace 472

 

 

Søren Møller Rohde:

 

nr. 7 med Cheetah Ask Z i MB1* 125 cm

nr. 3 med Cheetah Ask Z i MB2** 130 cm

 

nr. 4 med Katarina Ask i MA1* 135 cm

Sølv til DM for Hold med Katarina Ask 

 

 

Alexandra Wibholm Nobel:

 

nr. 9 med Davos Z i LA2** 120 cm

nr. 12 med Davos Z i MB2** 130 cm

 

Se flere nyheder <