Rytterprofiler

Herunder ses vores ryttere på Stutteri Ask


Søren Møller Nielsen

Søren er uddannet berider og er dagligleder og chefberider på Stutteri Ask.
Søren er danmarksmester 2016 med Velerne Ask og har i mange år deltaget ved ungheste UVM i Zangersheide og redet i Falsterbro med mange af vores gode ungheste.


I 2015 blev det bl.a. til sølv ved DM med Laramy Ask og en 5 plads i finalen for 5 års heste ved UVM i Zangersheide med Hiphop Ask

2016 har endnu engang bud på medalje ved DM for Søren denne gang har han avanceret og vandt Guld med Velerne Ask.


Karen Rohde

Karen er færdiguddannet berider, med speciale i springning, på Stutteri Ask i 2013, og har været rytter på stutteriet siden 2011.

Karen afsluttede sin eksamen med årgangs absolut højeste karakter nemlig fire 12-taller og et 10-tal. Og det er ikke uvant for Karen at stå "øverst på skamlen".

I de år hun har været ansat hos os, har hun vundet et hav af klasser og taget mange placeringer med hjem sammen med stutteriets heste.

Maria Bjørnkjær

Maria er beriderelev og er ansat som rytter på Stutteri Ask i 2015.

Marie er en dygtig og sympatisk rytter. hun skal til trænereksamen juni 2016. Hun har arbejdet 4 år hos Kristian Skovrider og 1 år på Dalumgård hos Jon D. Pedersen.


På Stutteri Ask uddanner Maria primært de yngere rideheste i samarbejde med Søren og Karen.


Betina Møller Jensen

Betina har siden 2008 været ansat som rytter på Stutteri Ask og hun står for tilridning af de unge heste.

Betina har mange flotte resultater med stutteriets heste, herunder flere medaljehopper til elite-skue og kåring af de fremstillede 3 års hingste til hingstekåring i Herning. Bl.a. kan fremstilling af fløjhingsten i Herning 2014 French Match Ask, samt hoppen med årets højeste afprøvningsresultat 2014 Fendi Ask nævnes.


Lasse R. Bendixen

Lasse har været ansat på Stutteri Ask siden 2012. Han er uddannet dyrepasser og står i samarbejde med Betina for tilridning og longe arbejde af de yngste heste.

Derudover er det Lasse, der står for mønstring af stutteriets heste til kåringer og lign.. Bl.a. kan fremstilling af fløjhingsten i Herning 2014 French Match Ask, samt den hoppe med årets højeste afprøvningsresultat 2014 Fendi Ask nævnes.

Lasse modtog i 2013 Hestens Værns mønstringsmedalje og han har repræsenteret Ung i DV samt Dansk Varmblod ved VM For Ung Avler i Sverige 2013 og Frankrig i 2011.