< Tilbage

Rolf har besluttet at tage Casall Ask med til Scandinavium15-03-2016 - 07:10

Rolf har besluttet af tage Casall Ask med til Gøteborg Horse Show i påsken d. 24. til 28. marts.

Jeg synes det er sjovt at vise Casall Ask for de svenske fans i Scandinavium. Han er 17 år gammel nu, og det er måske sidste chance for ham at konkurrere der, "forklarer Rolf.
Den flyvende hingst sprang strålende i arenaen i 2015. Et ekstraordinær galopspring stoppet duoen fra sejren i den vesteuropæiske liga, som blev vundet af den schweiziske rytter Steve Guerdat. Men publikum var vilde med ekvipagen, og de fik næsten taget til at løftet sig fra arenaen.

Casall Ask endte hos Rolf som ung hest i 2005 som en lidt vild teenager.
Men Rolf og Casall blev straks en vindende ekvipage, og siden da er listen af sejre blevet utrolig lang.

"Hvis du har haft en hest, så længe jeg har haft Casall, så kender man hinanden ret godt," siger Rolf og roser hans succesfulde konkurrence partner. Casall Ask er en utrolig hest, der virkelig kan slappe af, når han er i boksen. Men på stævnebanen han giver alt. Han gør hvad han kan for at vinde -. Han vil gøre alt for at stå forrest ved præmieoverrækkelsen "

Casall Ask har været førende hingst i international springning ved talrige lejligheder. I 2015 var Rolf og Casall Ask den fjerde bedste ekvipage i verden.

Nu er hans afkom begyndt at deltage i de store stævner rundt om i verden. 172 afkom konkurrerer internationalt.
Planerne for Casall Ask er at fortsætte sæsonen i Longines Global Champions Tour, hvor han sidste år havde en unik serie med to sejre, en andenplads og tre tredjepladser.

Gå ikke glip af denne særlige hest og rytter kombination i påsken.


HUSK at Rolf-Göran Bengtsson holder torsdag den 24. marts sammen med Stutteri Ask, en unik clinic i Scandinavium Arena i Göteborg i Sverige med fokus på springheste nu og i fremtiden.

Se mere HER





< Tilbage