< Tilbage

Løsspringningstræningen29-01-2016 - 07:15

Dansk Varmblod Region 3 vil gerne hjælpe avlerne til at få deres ungheste trænet op mod foråret og sommerens arrangementer, I den forbindelse bliver der igen i år arrangeret løsspringningsaftener for medlemmernes heste. 

Løsspringningstræningen er et fast arrangement i region 3. Formålet er at give avlerne muligheder for at komme og få trænet deres heste i løsspringning. 

Man kan komme med sin 1½ års, 2 års, 3 års eller ældre hest. Du er velkommen uanset, om hesten aldrig har set et spring før, eller den er rutineret, dressurheste er selvfølgelig også velkommen, også selvom man ikke ønsker at springe med dem, men blot lade dem få en oplevelse i et andet ridehus.

 

Der bliver afholdt 4 løsspringningsaftener for medlemmernes heste. 

De første 3 gange er det på Nørrelund Hestecenter, Nørrelunden 5, 5260 Odense S og sidste gang afholdes det på Stutteri Ask, Bogensøvej, Martofte.


Følgende dage d. 07. marts, d. 04. april, d. 25. april og d. 02. maj (Stutteri Ask) 

Kaj Rosenlund, Kurt Kamuk og Inge Madsen står for afviklingen på banen. 

Du tilmelder dig senest dagen før til Inge Madsen på tlf. 40 27 00 58. Ved tilmeldingen får du en ca. tid. 
Det koster kr. 50,- pr. hest pr. gang at deltage. 

Du betaler til Inge Madsen på dagen. Heste i alle aldre kan være med, dog anbefaler vi, at hesten min. er 1 år gammel. Om hesten er nybegynder eller øvet har ingen betydning.


De tager meget gerne hjælpere i oplæring i piskeføring på disse aftener, om du er Ung i DV eller lidt ældre i DV. Du skal blot give dig til kende, så er de klar til at vejlede dig. 

De glæder sig til at se Jer til nogle gode aftener med masser af "avler hygge".

 

< Tilbage