< Tilbage

Ci Ci Senjor Ask vandt S'en i Vejle17-01-2016 - 16:32

Avlshingsten Ci Ci Senjor Ask blev redet til sejr i S1* ved Vejle landsstævne af Søren lørdag eftermiddag. Ekvipagen var klassens eneste fejlfri par og ligeledes klassens hurtigste.

Staldkammeraten og avlshingsten Favorit Ask leverede også et flot resultat lørdag i Vejle og vandt 2. pladsen i MA*

B-stævnet i Vejle er årets første stævne for stutteri's heste. Hoppen Chacco Finest Ask og Søren tog fredag sejren i MB** med næsten 2 sekunder til 2. pladsen.

Årsskiftet har betydet et aldersskifte for hestene og hermed også mulighed for at prøve kræfter i nye højder for de unge heste, mange af hestene født i 2010 prøver derfor denne weekend kræfter med MB for første gang i stævnesammenhæng, hvilket de har gjort særdels overbevisende med mange 0-runder og sidste års UVM finaledeltager Hiphop Ask har endnu engang vist sin overlegne formående med 4 placeringer ud af 4 starter og været med i placeringerne i hendes første MB.