< Tilbage

Stutteri Ask hingste til fremvisning i Sverige01-04-2015 - 19:28

Langfredag den 3. april 2015 kl. 13.00 holder vores mangeårige samarbejdspartner Eklunda Stuteri hingstefremvisning, hvor vi viser nogle af vores avlshingste frem for de svenske avler. 

Traditionen tro holder Eklunda Stuteri hvert år Åbent hus og hingstefremvisning langfredag i påsken, og hvert år læsser vi på Stutteri Ask lastbilen med avlshingste for at deltage i hingstefremvisningen. I år bliver det Favorit Ask, Ci Ci senjor Ask og French Match Ask der kommer til fremvisning.

 

Det bliver hilst meget velkomment af de svenske hoppeejere, fordi det giver dem en mulighed for at se Ask-hingstene live og under rytter. Og samtidig har de mulighed for at komme helt tæt på hingstene inde i stalden.

 

Eklunda Stuteri ved Örebro i Sverige er et familieforetagende.

De seneste 30 år har Lena og Benny Zeiloth udviklet stutteriet og hingstestationen, og også sønnen Peder er engageret i familievirksomheden som rytter og uddanner af stutteriets egne og andres heste.

 

Fra hingstestationen tilbydes de bedste blodlinjer til de svenske opdrættere og iblandt de efterspurgte springhingste er avlshingstene fra Stutteri Ask.

Samarbejdet med Stutteri Ask har stakt sig over de seneste 15 år, hvor man på Eklunda både har importeret sæd fra hingstene og har haft flere Ask-hingste stående på hingstestationen i bedækningssæsonen. Det har bl.a. været hingste som Cornetto Ask, Charlton Sem Ask og Blue Hors Romancier.

 

Se mere om Eklunda Stuteri på deres egen hjemmeside her 


Og se mere om vores hingste i hingstekataloget



< Tilbage