< Tilbage

Bronze til Casall Ask og de svenske hold22-08-2013 - 23:47

Endnu en fejlfri runde til Casall Ask og bronze til det svenske hold

Efter en meget spændende afslutning på holdkonkurrencen, og endnu en flot men nervepirnde 0-runde af Rolf og Casall Ask, er de avanceret til 3. pladsen individuelt med blot 1,63 fejl.

Det svenske hold red sig op på 3. pladsen, og kunne modtage velfortjente bronzemedaljer, da tre ud af de fire ryttere red fejlfrit. Holdet sluttede med samlet 13.44 fejl.

Storbritannien vandt guldmedalje med en score på 12,18 og Tyskland vandt sølv med en score på 12,77.

"Der var en stor fighterånd på holdet i dag, og jeg er meget stolt og tilfreds med den bronzemedalje. Jeg er også meget tilfreds med den måde, at Casall Ask sprang i dag," sagde Rolf efter medaljen var sikret.

I dag har både Søren og Karen "været i ilden".

Karen og Birkegårdens Chiquita blev nr. 10 i Small Tour, og i Big Tour red hun fejlfrit i både hoved og omspringning på Lorenzetti, men desværre ikke hurtig nok til en placering.

Søren red også dobbelt 0 på Velerne i Big Tour, men desværre også lige uden for placeringerne, og på Ci Ci Senjor Ask blev det til 4 fejl i Big Tour.