< Tilbage

Valerie Ask gik på fløjen19-08-2013 - 09:31

Ved saldekåringen for de springbetonede hopper på Vilhelmsborg, gik fløjen til Valerie Ask

 

Valerie Ask e. Larimar/Quite Capitol/Concerto II (opdr. Else og Peder Øllgaard, Gredstedbro) gik på fløjen i det ene hold af de i alt 57 hopper der blev fremstillet til sadelkåring på Vilhelmborg, og blev senere på dagen kåret til "Dagens bedste 3 års springbetonede-hoppe".

Valerie Ask blev blandt andet belønnet med to 9-taller for teknik og kapacitet i løsspringningen. Derudover fik hun 9 for Type og kropsform, overlinie og bagpart, galop og helhed. Da hoppen er registreret i Tyskland kan den desværre ikke udtages til Eliteskuet.

 

Med til sadelkåring havde vi også Hip-Hop's Cichita e. Ci Ci Senjor Ask/Charmeur/Lavallo (opdr. Mikael Hansen og Anne-Marie Grubbe, Stald Hip-Hop, Ørnhøj). Hun blev sidste år "Årets bedste 2 års springbetonede-hoppe" ved Eliteskuet, og ved sadelkåringen i fredags blev hun udtaget til dette års Eliteskue. 

Hip-Hop's Cichita eksteriørkarakter får vi først til Eliteskuet, men til sadelkåring fik hun bl.a. 9 for ridelighed og galop, og 8,5 for teknik og kapacitet, og sluttede sin rideprøve med 865 point.

< Tilbage