< Tilbage

Humberto Ask kommer desværre ikke til start14-10-2016 - 14:25

Humberto Ask har udviklet sig særdeles positivt hen over sommeren og vandt championats kvalifikationen i august med stilkarakteren 8,8 som er landets andet højeste karakter, der er givet i alle alders kategorierne.

Vi har glædet os til at vise ham frem for avler og publikum i til DRF’s championatfinaler næste uge, men en mindre akut skade har gjort, at vi ikke kan fremstille Humberto Ask i finalerne, da vi må prioriter hesten velfærd højest. Det er selvfølgelig meget ærgerligt men heldigvis ikke nogen alvorlig skade.

 

Se kvalifikationsrunden med Humberto Ask her:

 

 

De kommer til start!

Der er heldigvis andre gode heste i stalden, som er helt klar til at deltage ved JBK stævnet i næste uge.

Til start i championatet kommer til gengæld de to 4 års heste Le Hero Ask e. Le Champ Ask med Karen i sadlen og Fonzie Ask e. Favorit Ask med Søren som rytter. Fonzie Ask er helbror til vinderen af sidste års 4 års finale Fendi Ask, der kommer til start i 5 års klassen.

I 5 års klassen kommer også Chasseur Ask Z e. Casall Ask som sammen med Fendi Ask for nyligt var i finalen ved UVM i Zangersheide.

I 6 års klassen kan man nyde synet at stutteries smukke avlshingst Cornettino Ask og Karen samt den meget lovende hoppe efter Ci Ci Senjor Ask, nemlig Hiphop Ask og Søren.  

 

Sideløbende med championatsfinalerne er der også internationalt stævne hvor Søren deltager i CSI*3 med avlshingsten Ci Ci Senjor Ask samt danmarks mesteren 2016 Velerne Ask.

 

< Tilbage