< Tilbage

Ci Ci Senjor Ask Årets Utmanarhingstar i Sverige!23-02-2018 - 11:13

Svensk Varmblod (SWB) udeler årligt prisen "Årets utmanarhingsta", der går til henholdsvis en dressurhingst og en springhingst. Man ønsker at være opmærksom på hingste, der viser en lovende start i deres avlskariere, og hvis afkom viser talent for at blive særdeles vellykkede sportsheste.

Ci Ci Senjor Ask har siden 2009 været i Svensk avl. Årgangene har ikke været så store, dog af meget god kvalitet. 25% af de konkurrenende afkom har allerede placeret sig i middelsvær springning, hvilket er en meget høj procent i så ung en alder, særligt når man medtænker at de to første årgange som var 6 og 7 år i 2017 kun udgør 28 heste. 

Flere af Ci Ci Senjor Ask‘s afkom har deltaget i championatsfinalerne hvert år i Sverige, nogle af de mest succesrige har været: Caipirinha (SWB), Baloubettan (SWB) og Cascius.

 

I Danmark er han også far til flere succesfulde afkom, alene i 2017; championats vinderne i DRF’s 4 og 5 års championats finalerne; Chinett Ask og Calina, Unghestechampionatets vinderen; Calina, Årets springbetonet 2 års hoppe; Tatiana, hoppen med årets bedste afprøvningsresultat ved Eliteskuet; Valentina Ask og havde 2 afkom med ved UVM i Zangersheide; Syvhøjegaards Eyecatcher og Calina.



< Tilbage