< Tilbage

Afkom efter Ci Ci Senjor Ask og Casir Ask vandt i DRF's championat i Skive27-06-2016 - 07:09

Skive Rideklubs var i lørdags vært for indledende klasser til Dansk Ride Forbunds springchampionat for 4, 5 og 6-års heste.

Afkom efter Ci Ci Senjor Ask og Casir Ask sattte sig på første pladsen i henholdsvis 5 og 6 års klasserne.  

En flot avler præstation 

Vinderen af 5 års klassen blev Syvhøjegårds Eyecatcher e. Ci Ci Senjor Ask/Carano opdr. Niels Osterland, redet af Rikke Rothe Nielsen med 8,40 foran Qudrasson Ask e. Quadros/ Carentan redet af vores rytter Maria Bjørnkjær Bennedsgaard med 8,20


6-års klassen blev vundet af Syvhøjegårds Elegant Caca e. Casir Ask/Carano opdr. Niels Osterland, redet af Rikke Rothe Nielsen med 8,00.


Niels Osterland er avler og ejer af vinderen af både 5 og 6 års championatet. Begge heste har samme mor nemlig Callia som Niels købte på Stutteri Ask tilbage i 2009. 

 

På Syvhøjegårds facebook side skriver de selv:

"Springkvalifikation i Skive

To heste til start. To sejre. Nedenfor et billede af Syvhøjegårds Elegant CaCa til følskue i 2010. Formålet med hesteavl er at fremstille ridelige og holdbare heste, der giver sin ryttter en god ridetur og præsterer i sporten. Således også med Syvhøjegårds Elegant CaCa, der i dag vandt 6 årsklassen i Skive med 8,0. Endnu bedre gik det med Syvhøjøjegårds Eyecatcher, der i suveræn stil vandt en godt besat 5 årsklasse med 8,4. Der er gode og dårlige dage som hesteejer. I dag var en af de gode. Tillykke til Rikke og hestene."

Callia m Casir føl 2010

 

Se mere om Syvhøjegård her

 

Vi Ønsker både avler, rytter og ejer stort tillykke med det flotte resultat. 

 

 

Finalen for både dressur og springning afvikles ved JBK Horse Shows i uge 42.



< Tilbage