< Tilbage

Tillykke Lambrusco!11-02-2016 - 03:30

Lambrusco Ask har fødselsdag og vi kan i dag fejre hans 20 års fødselsdag.

Han nyder sit otium på de store folde omkring Stutteri Ask som pensionist efter en flot sports karriere.

Som avlshingst er han ikke pensioneret og han har i høj grad sat sit præg på sporten med helt særlige afkomsresultater i 2015

Lambrusco Ask e. Landor S/Contender er selv flere gange placeret i internationale Grand Prix-springninger.
Hans enorme kapacitet viste sig, da han i overlegen stil vandt masterspringningen ved JBK Horse Shows i Odense 2007.
I en alder af kun 9 år formåede Lambrusco Ask, at være med i kampen om topplaceringerne i den prestigefyldte hingsteklasse Sire of the World i forbindelse med VM for ungheste i springning på Zangersheide i 2005. Det blev til en fornem 8. plads i det skrappe selskab efter to fejlfrie hovedspringninger.


Afkom

Selv om Lambrusco Ask er gennemavlet springblod er han idag far til 3 B-heste i Dressur, det er dog i springkonkurrencerne at hans afkom har været dominerende. I dansk registrede heste er han er far til 19 B-heste, 8 A-Heste og 1 S-Hest i springning.

 

Herudover er han far til 3 BRDH hopper, 3 SRDH hopper, 2 kåret sønner og far til årets 2 års springbetonet hoppe i 2009 Hava Ask der har Carson til morfar.


Medaljer i 2015

Sønnen Laramy Ask, der er S hest i springning har vundet sølv ved DM for Senior 2015 samt guld ved Nordisk Mesterskab for senior hold 2015.

Lambrusco Ask er ligeledes far til Libak's Lamentos der vandt sølv ved DM for junior 2015 og holdguld ved Nordisk Mesterskab for junior 2015 

og sidst men ikke mindst vandt sønnen Le Mans bronze ved indendørs DM for senior i 2015.



Se mere om Lambrusco Ask og vores andre avlshingste her

 


< Tilbage