< Tilbage

Ravage Ask solgt til Schweiz15-03-2016 - 07:12

Afkommene efter Favorit Ask er eftertraget - også i udlandet!

Omkring jul sidste år solgte vi fløjhingensten French Match Ask til USA, se nyhed omkring dette her

 

Nu har vi netop solgt den meget lovende 5 års hoppe Ravage Ask efter Favorit Ask med Carmague til morfar til Schweiz, hvor hun skal fortsætte sin karriere som springhest. 

Kontakten til den Schweizske kunde er formidlet gennem Charlotte Rasch, der selv avler springheste og flere gange har benyttet Stutteriets hingste på hendes hopper med stor succes.

 

Se andre af stutteriets salgsheste her. Vi har altid flere heste til salg fra 2 år og opefter. Det er alle springheste / avlshopper med super springafstaming. 

Med Karen i sadlen har den 5 årige hoppe Ravage Ask allerede vist sig som en særdels talenteret springhest. Hun er en meget moderne hoppe med top ridelighed, balance og ikke mindst forsigtighed og kapacitet, hun har alt det man kan ønske sig i en moderne springhest.

 

Som 4 års var Ravage Ask, som rigtig mange andre Favorit afkom, med i DRF's finale med et særdels flot resultat.

 

I efteråret sidste år blev hun nr. 2 ved Egenhedstesten i Vallensbæk med 862,5 point med karakterene 8 i teknik 8,5 i galop 9 i kapacitet samt 9 i ridelighed. Dette resultat betød udtagelse til Unghestechampionatet i Herning 2016, hvor hun har landets 5. højeste resultat og dermed også er en af topfavoriterne i Unghestechampionatet 2016, her kommer hun dog ikke til start, da hun er på vej til sine nye ejere i Schweiz.

Se andre afkom efter stutteriets hingste som er udtaget til Unghestechampionatet 2016 her

 

Som nævnt er Ravage Ask blevet særdels veluddannet af vores dygtige berider Karen Rohde. Hun har uddannet hoppen, der startede som en forsigtig og sensibel unghest til en særdels velbalanceret og ridbar springhest, der har tillid og mod på nye opgaver.

 

Vi er sikker på at Ravage Ask er en hest med en stor fremtid foran sig og ønsker de nye ejere og rytter held og lykke med hende.

 

Se video af Ravage Ask her:

 

Video fra 4 års championats finalerne:

 

 

< Tilbage