< Tilbage

Blue Hors vært for DRF's championatsfinaler 2017-201902-07-2016 - 11:17

Når finalerne, i både spring og dressur, i Dansk Ride Forbunds Championater For Ungheste powered by Pavo & Everhorse skal afgøres i 2017, 2018 og 2019, bliver det vores søster Stutteri, Blue Hors i Randbøl, der kommer til at lægge ridehal og finalestemning til. Dansk Ride Forbund har besluttet at tildele finalerne til Blue Hors for en treårig periode fra 2017, og dermed bliver 2016 sidste år i denne omgang, hvor finalerne afvikles ved Odense Horse Show.

Glæd Jer!

Flere arrangører har søgt om at blive vært for finalerne, og det er Springudvalget og Dressurudvalget, der har vurderet ansøgningerne. Udvalgene har udarbejdet hver en indstilling til bestyrelsen, som har vurderet dem og besluttet at tildele finalerne til Blue Hors for en treårig periode. Finalerne afvikles i efteråret ved en samlet indendørs event.

 

”Det er glædeligt, at vi har fået ansøgninger fra flere gode arrangører, og vi har fået gode indstillinger fra udvalgene. Vi har valgt at følge udvalgenes anbefaling om at tildele finalerne til Blue Hors, som har faciliteter og kapacitet til at skabe en fantastisk ramme for vores finaler. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle ansøgere for interessen, og vi glæder os meget til at opleve finalerne i Randbøl næste år,” siger Ulf Helgstrand, formand for Dansk Ride Forbund.

 

”Vi glæder os utrolig meget til at være vært for unghestechampionaterne og er stolte over, at Dansk Ride Forbund har tildelt os denne prestigefyldte opgave. Vi har ambitiøse planer for arrangementer på Blue Hors, og et fælles championat for både de unge spring- og dressurheste passer perfekt i vores koncept. Championatet på Blue Hors bliver en intens weekend med fuld fokus på de unge heste,” siger Christian Struck, Sport- og Eventmanager på Blue Hors.

 

Læs om Dansk Ride Forbunds Championater powered by Pavo & Everhorse her.

 

Blue Hors

 

< Tilbage