< Tilbage

Søren og Velerne Ask vinder i Grand Prix på Bækgården! 10-07-2016 - 16:15

Søren og Velerne Ask blev i juni Danmarksmestre og i dag på Bækgården triumferede de igen ved at vinde stævnets største klasse Walber Grand Prix S** (150 cm)

Søren, Karen og Maria har været til start med flere af Stutteriets heste med stor succes, mange nulrunder, placeringer og ikke mindst sejren til Søren og Velerne Ask i den store Gran Prix klasse. Det sidste held manglede dog i finalerne om lørdagen, hvor både Karen og Søren var meget tæt på sejr. I Medium Tour Finalen måtte Karen og Lonni Ask e. Lambrusco Ask/Casir Ask tage sig til takke med 2. pladsen blot 0,03 sek. langsommere end 1. pladsen.

I Derby Finalen var Søren igen i år fejlfri i hovedrunden på avlshingsten Ci Ci Senjor Ask, men med et ærgerligt nedslag i omspringningen, blev det ikke til sejr i Derby Finalen selvom tiden var hurtigst, men equipagen fik dog en flot 3. plads efter at have gennemført den lange og krævende Derbybane.

Horse Festival er avler festival!

I den nye Syvhøjegård Youngster Tour blev uddelt en avlerpræmie til avleren af den i finalen bedst placerede danskavlede hest for hver aldersklasse! – Vi håber på, at avlerne har lyst til at komme og følge deres afkom på banerne og dermed også være med ved præmieoverrækkelsen, hvor bedækningerne vil blive uddelt, siger Florinda Pietersen. og der var også god tilskuer opbakning til stævnet.

Avleren af vinderen i 5 års finalen modtog derfor et gavekort til en gratis bedækning 2017. Vinden var Volstrups Cato avlet af Pia Holländer redet af Mathilde Lind Skjøtt.

Top tre brugte faderhingste i Syvhøjegård Youngster 5 års finalen kom desuden alle fra Stutteri Ask Favorit Ask var far til syv deltagere, Casall Ask til tre og Ci Ci Senjor Ask er far til to af deltagerne.

Vinderen blandt 6 års hestene, Cannon Cris, var desuden efter Stutteriets tidligere avlshingst Cris Ask, der nu går som konkurrence hest i Tyskland.

Vi ønsker både avler og rytter tillykke med de flotte resultater.