DVH 1396 | RØD | F. 2018 | 165 CM

Harley VDL Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Larthago Carthago
Daisy IV
Risja Zeus Arlequin X
Urielle
Nirisja Lux
Iris

 Afstamning på HorsetelexPlayliste med videoer på Youtube


- Spændende hollansk blod
- Flere søskende går allerede på de internationale konkurrencebaner


I 2021 er han godkendt i Dansk Varmblod med bl.a. 9 point for kapacitet og 8,5 for skulder/manke, overline/bagpart samt galop og teknink!

Kåringsbeskrivelse: Springbetonet, Højtstillet, storrammet, harmonisk hingst af særdeles god type og med godt kønspræg. Kønt hoved. Passende lang, velformet hals. Lang, markeret manke. Lang, skrå skulder. God albuefrihed. God overlinie. Lidt lang lænd. Middellangt, velformet kryds med god lårmuskulatur. Lemmerne passende føre og tørre. Velformede hove. Velbalanceret og rummelig galop. Springer velovervejet med godt overblik. Særdeles stor kapacitet med kraftfuldt afsæt.

Kåringskarakterer: 7,5-7,5-8,5-8,5-6,5-7-8,5-8,5-9-8

Hallas Ask er en udtryksfuld og maskulin hingst med enorm power, fantastik balance og indstilling og så springer med en ubegrænset kapacitet.

I afstamningen på Hallas Ask finder man solidt hollandsk blod. Hans far Harley VDL, har sammen med Jessica Kurten, opnået mange internationale sejre og Grand Prix placeringer. Harley VDL er efter den legendariske hoppe Larthago, som selv har gået 150 cm. Hun er mor til en lang række kåret hingste og til intet mindre end 8 afkom, der har startet 145-160 cm klasser og blandt hendes tipoldebørn finder man vores egen Action Man Ask Z!

Moren til Hallas Ask, Risja, er også mor til en lang række succesfulde afkom. Blandt hendes ældste afkom kan fremhæves Verisja og Abrisco, der begge har startet 145 cm ved 4* CSI stævner. Verisja er desuden mor til den KWPN kåret hingst Lazzarro

Morfaren Zeus er måske ikke det mest kendte navn blandt yngre avler, da han er en ældre hingst fra 1972. men han er en grundsten i mange stamtavler. Zeus har også været kendt under navnene Gordios og Nurzeus og med sin meget store andel af Anglo Araber blod, har han været flittigt benyttet, som forædler hingst i mange forbund, hvor han er blevet far, farfar, morfar og ikke mindst, oldefar til adskillige topheste som fx Tinka’s Boy, Zandor Z, Midnight Madness samt mange flere. Fra 1990-2000 var Zeus i top 10 på World Breeding Feederation rakingliste for avlshingste.


Hallas Ask er godkendt i Dansk Varmblod

WFFS status: Negativ

  Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.000,- + moms. 2. rate = kr. 3.000,- + moms

 


 

Video af Hallas Ask


 

Billeder af Hallas Ask


 

Hallas Ask selv som føl