DVH 1275 | SKIMMEL | F. 2014 | 175 CM

Favorit Ask Diamant De Semilly Le Tot De Semilly
Venise Des Cresles
Ukase Ter Putte Darco
Quinette Ter Putte
Filou ASK Ci Ci Senjor Ask Cassini I
Penelope I
Feline Ask Carthago
Florence Ask

 Afstamning på Horsetelex Dansk resultatlisteFEI resultatlistePlayliste med videoer på Youtube

- Materialeprøvevinder med 873 point
- Præmiehingst i Herning 2017 og fløjhingst i 2018
- 10 tal for kapacitet
- Har været udstationeret i Sverige


Fidelio Ask er en moderne unghingst med en flot udstråling - en betydelig hingst af særdeles god type. Han springer springer velovervejet og med godt overblik. Særdeles stor kapacitet med kraftfuldt afsæt.
Fidelio Ask blev allerede som føl fremvist for DV dommerne, hvor han blev udtaget til eliteskuet i region 3 og siden er han blevet tildelt titel som både præmie- og fløjhingst.

Fidelio Ask er lavet på en af vores mest præstations stærke hoppestammer. Hvor både Mormor og Mormors mor selv har gået 160 cm.

Han har altså hele pakken: En stærk præstationsbetonet afstamning, topmoderne springtype, hingstepræg og kraftfuld, elastisk og rummelig galop med stor bæring. Han springer fokuseret og kraftfuldt med en hurtig afvikling. Han er blev tildelt 10-tal for kapacitet ved kåringen.

Faren til Fidelio Ask er en af stutteriet mest bemærkede hingst Favorit Ask, og det er ikke uden grund. Han var Årets hingst 2017, fløjhingst i 2010, far til fløjhingsten 2014, 2015, 2017 og 2018. Selv er han S-hest i springning med sejr i S springning og så er han far til en række ekstraordinære heste bl.a SRDH hoppen Fendi Ask (Fidelio Ask's mormor er mor til Fendi Ask), der fik højeste afprøvnings resultat ved hoppekåringerne 2014, hun har vundet DRF's 4, 5 og 6 års championats finale, Unghestechampionatet og været placeret i finalen ved UVM som både 5 og 6 års.
Læs mere om Favorit Ask

Fidelio Ask's mor er er hoppen Filou Ask efter Ci Ci Senjor, hun er kåret i RDH, men er grundet en fold skade som helt ung er hun desværre ikke blevet uddannet i sporten. Men selv om hun ikke selv har sports resultater selv, har hun adskillige søskende med ekstraordinære resultater. Hun er bl.a. helsøster til den hoppen Fiona Ask, der har deltaget ved UVM som 5 års, været placeret ved unghestechampionatet og er S-hest i springning. Filou Ask er også søster til super talentet Fendi Ask e. Favorit Ask, der har adskillige sejre på sit CV.

Mormor Feline Ask har leveret adskillige topresultater med Søren i sadlen. De har været placeret ved DRFs Championats finaler, deltaget ved UVM i Zangersheide som 7 års og startet i op til 160 cm klasser og derved opnået S-status i springning.
Hun har mange sejre og placeringer i S springning, både nationalt såvel som internationalt, bl.a. sejrede de i efteråret 2015 ved CSI3* i S* i Wilkow i Polen, men er nu efter en imponerende sports karriere blevet pensioneret og går som avlshoppe på Stutteri Ask
Hun er en lille hoppe på blot 162 cm, men springer med kapacitet, smidighed og forsigtighed ud over det sædvanlige.
Feline Ask er efter avlshingsten Carthago Z og en af stutteriets stamhopper Florence Ask e. Voltaire/Silvano/Normand.
Florence Ask blev købt til Stutteri Ask i 1994, hvor hun gik internationalt Grand Prix 1.60m klasser med Lone Kroman og var bl.a. placeret som nummer 3 i Grand Prix 1996 i Cavan (IRL).


Morfaren Ci Ci Senjor Ask er Elite hingst og har adskillige sejrer og placeringer i Grand Prix. Han er far til flere succesfulde afkom, alene i 2017; championats vinderne i DRF’s 4 og 5 års championats finalerne, Unghestechampionatets vinderen, Årets springbetonet 2 års hoppe, hoppen med årets bedste afprøvningsresultat ved Eliteskuet og havde 2 afkom med ved UVM i Zangersheide. Læs mere om Ci Ci Senjor Ask

Fidelio Ask er kåret i Dansk Varmblod og Svensk Varmblod

WFFS status: Negativ Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.000,- + moms. 2. rate = kr. 4.500,- + moms

 


 

Video af Fidelio Ask


 

Billeder af Fidelio Ask


 

Fidelio Ask som føl

Fidelio Ask selv som følFidelio Ask selv som føl