<

Chinett Ask vinder af Unghestechampionatet10-03-2018 - 15:48

Endnu engang er det en Ci Ci Senjor Ask datter der sejrede i Unghestechampionaet. Sidste år var det hoppen Calina e. Ci Ci Senjor Ask og i år er det Chinett Ask der tog sejren. 

Første dag lagde Karen Møller Rohde og Chinett Ask sig i spidsen sammen med Rikke Haastup og Cliffhanger. Anden dag tog Cliffhanger føringen med 8,75 point foran Chinett Ask, men testrytter Lars Bak var udslagsgivende i sejren til den imponerende hoppe Chinett Ask, da han gav hende 9,5 i ridelighed og 9 i kapacitet.

Det er ikke uvandt for Chinett Ask at have vinderdækkenet på. Allerede som 4 års vandt hun DRF's 4 års championat samt Egnethedstesten. 


Testrytter Lars Bak gav stor ros til Chinett Ask

En af de heste, som Lars Bak Andersen var tydeligt begejstret for og også sagde, han havde glædet sig til at prøve, var Chinett Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Caretino.
- Jeg kan mærke, det er en af tophestene vi har inde i arenaen her, sagde han og hævede springhøjden med to huller ad gangen. Han gav til sidst hoppen 9,5 i ridelighed og 9 i kapacitet, hvilket gav sidste marginal til sejren. 


Hait Ask og Kallissi Ask i top 10

Karen Møller Rohde deltog også med to af stutteriets andre heste, Hait Ask e. Favorit Ask/Kannan og Kallisi Ask e. Chacco Blue/Casir Ask der blev henholdsvis placeret som nr. 9 og 10.

Se flere nyheder <