<

Flot dag med 2 års hopper05-05-2016 - 13:48

Dansk Varmblod reg. 3 har i dag, i høj solskin, afholdt 2 års skue på Stutteri Ask. Avlshingstene Ci Ci Senjor Ask, Favorit Ask og Cornettino Ask markerede sig stærkt som fædre til de bedste springhopper.  

Springbetonet hopper

Der var kun 7 springhopper tilmeldt, men kvaliteten blandt de først placeret var meget høj. Fjølen blandt de springbetonet hopper var Valentina Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Larimar efterfulgt af Caprice Ask e. Favorit Ask/Carentino som ligeledes blev udtaget til Eliteskuet. Caprice Ask er blandt andet helsøster til den nykårede præmiehingst Frontier Ask der er udstationeret i Sverige ved Eklunda Stuteri. På trejde pladsen kom endnu et afkom efter en af vores avlshingste, nemlig den meget smukke Hally Girl e. Cornettino Ask/Carson Ask ejet og opdrættet af Iben Høi og Jan Johansen.

 

 

Dressurbetonet hopper

Der var lidt flere dressurhopper tilmeldt arrangementet, nemlig 17 hopper og de var derfor delt i to hold. 

Blandt dressurhopperne var det den flotte og velgående Fürstenball/Tailermade Temptaion datter Viva Cadeau ejet og opdrættet af Merete Brønserud, der tog fløj pladsen og blev udtaget til eliteskuet i Hold 1, efterfulgt af Avliea e. Blue Hors Zack/Ziwago som blev nr. 2 i Hold 1

 

Hold 2 bød også på flotte dressur hopper og her blev to hopper udtaget til eliteskuet. Forest på fløjen gik Frendensdals Brillant e. Sezuan/Ballet Prince ejet og oprættet af Linda Falensteen og Martin Strande, efterfulgt af nr. to der ligeledes var udtaget til eliteskue Ringsbo's First Like e. Blue Hors First Choice/Vivaldi odrættet af Blue Hors ApS og ejet af Stald Ringsbo.

I kampen om dagens bedste dressurbetonet 2 års hoppe var altså Viva Cadeau e. Fürstenball/Tailermade Temptaion samt Frendensdals Brillant e. Sezuan/Ballet Prince, dette kamp blev vundet af Frendsdals Brillant, der er i en meget passende udvikling og i besiddelse af tre meget velfungerende gangarter. 

 

 

Se flere nyheder <