<

Intet EM for Casall Ask 26-02-2015 - 11:16

Pressemeddelelse.

Sammen med Casall Ask's ejere samt Rolf's sponsorer har vi besluttet, at Casall Ask ikke skal deltage ved dette års Europamesterskab i Aachen. 

 

Sammen med Casall Ask's ejere samt Rolf's sponsorer har vi besluttet, at Casall Ask ikke skal deltage ved dette års Europamesterskab i Aachen. Dermed vil han heller ikke stå til rådighed for holdet i årets Nationsspringninger.

Grunden til dette er, at Casall Ask er blevet 16 år gammel, og han har allerede deltaget ved tre store mesterskaber i løbet af hans karriere - de Olympiske Lege i London, Europamesterskaberne i Herning og verdensmesterskaberne i Normandiet. Ved Europamesterskaberne i Herning hjalp Casall Ask det svenske hold til en broncemedalje og blev desuden nummer fire individuelt ligesom han endte på en individuel fjerdeplads ved VM. 

                                           
Et mesterskab er altid en anstrengende opgave for enhver hest, og tit tager det op til 2,5 måneder for hestene at regenerere bagefter. Med Casall Ask's alder taget i betragtning tror vi på, at vi kan holde ham sund og glad i længere tid ved at afstå fra endnu et mesterskab.
                                           
I stedet vil vi focusere og satse på den samlede sejr i Longines Global Champions Tour 2015. Disse stævner er mere skånsomme for Casall Ask, da han kan springe en mindre klasse den første dag, have en dag fri og derefter være klar til Grand Prix-klassen den sidste dag.
                                           
I Stall Bengtsson & Kristoffersen vil vi forberede både Unita Ask og Clarimo Ask henimod Europamesterskaberne i Aachen, og vi håber, at en af disse to heste kan komme i betragtning til det svenske hold.

Se flere nyheder <