<

DV's Springhesteseminar
på Stutteri Ask d. 29. marts
24-03-2015 - 14:46

Dansk Varmblod inviterer i samarbejde med Stutteri Ask til en spændende springdag på Stutteri Ask søndag d. 29. marts.

Bemærk, kun for DV medlemmer.


 

Dansk Varmblod inviterer i samarbejde med Stutteri Ask til en spændende springdag på Fynshoved søndag d. 29. marts 2015, kl. 9.30-16.00.

Her bliver mulighed for at få debat med Avlsledelsen samt information om de nyeste avlsteknikker, så som genomisk selektion og ægtransplantation, der begge kan få stor fremtidig betydning for springavlen.

Endvidere har vi inviteret Bo K. Møller, der har pulsen på Dansk Varmblods kvalitet i forhold til udlandet. Bo er mangeårig dommer ved Unghestechampionatet i Herning og har gennem flere år drevet salgsstald i Belgien.

Seminaret er krydret med en rundvisning på Stutteri Ask, hvor chefberider og daglig leder Søren Møller Nielsen vil fortælle, hvad stutteriet har gjort for at opbygge nogle stærke og solide hoppestammer.


Springseminaret foregår på adressen: Stutteri Ask, Bogensøvej 254, 5390 Martofte og koster 150 kr. Der er plads til max. 70 deltagere (kun DV medlemmer) og tilmelding foregår derfor efter ”først til mølle princippet” via online betaling på Dansk Varmblods hjemmeside.


Klik her for tilmelding.


Husk med medbringe kvitteringen på dagen.


Se program for dagen og tilmelding HER



Se flere nyheder <