<

Rolf og Casall Ask vinder L.G.C.T. Grand Prix i Doha15-11-2014 - 23:38

Rolf og Casall Ask gjorde hvad de skulle med en sejr i Doha, men Scott Brash sluttede lige nøjagtig på den fjerde plads, der gav han den samlede sejr i Longines Global Champions Tour, hvor der er en samlet præmiesum på 1 mio. Euro.

 

Det kunne ikke blive mere spændende.

Rolf og Casall Ask skulle vinde i aften, og Scott Brash måtte højest blive nr. 5, for at Rolf kunne tage den samlede sejr og dermed den største andel af den 1. mio. Euro der er i ekstra præmie.


Lugder Beerbaum førte godt nok inden klassen startede med 242 point, men han fik 17 fejl i første runde, og dermed var hans chancer minimale, idet Scott Brash havde en enkelt fejl med fra første runde, og Rolf og Casall Ask var blandt de kun 5 ryttere der var fejlfri.

Hvis fire eller alle fem ryttere der var fejlfri i første runde, også kunne ride fejlfrit i anden runde, og Rolf og Casall Ask kunne vinde klassen, ville Rolf blive samlet vinder, men sådan gik det desværre ikke helt.


Rolf vandt godt nok klassen, med godt tre sekunder foran nr. 2, Luciana Diniz, men da to af rytterne fik fire fejl i anden runde, var Scott Brash sikker på 4. pladsen og sluttede med 243 point samlet.

Rolf sluttede - med aftenens sejr - ligeledes med 243 point, men da Scott havde flest sejre i denne sæson, blev han også den samlede vinder. 


Rigtig, rigtig ærgeligt af være så tæt på, men en fortjent sejr i Doha, og en flot samlet anden plads. 


Se resultatet og video fra klassen i Doha HER





 

Se flere nyheder <