<

Sejr til Rolf og Casall Ask i Global Champions Tour i Chantilly i Frankrig.
NU MED LINK TIL VIDEO
27-07-2014 - 02:00

Rolf og Casall Ask var 0,54 sek. hurtigere end landsmanden Henrik von Eckermann på Cartinero i en meget spændende omspringning, og sejrede dermed i GCT i Chantilly i Frankrig

 

Kun 4 af de 18 ekvipager der var kvallificeret til anden runde af Longines Global Champions Tour i Chantilly, formåede at ride begge runder fejlfrit, og det var 4 af verdens bedste ryttere der skulle ride omspringning om første pladsen og de 99.000 € der var til vinderen.

Lugder Beerbaum og Chaman lagde ud med en fejlfri runde i tiden 42,69.

Herefter var den Henrik von Eckermann på Cartinero. Også han red fejlrit, men i tiden 40,85.

Så var det Rolf's tur, og han og Casall Ask kom fejlfrit i mål i tiden 40,31.

Så kunne han kun vente på sidste rytter, Erik Lamaze og Fine Lady 5. Også de red fejlfrit, men tiden stoppede på 41,08, og sejren var dermed i hus for Rolf og Casall Ask.


Ved af følge dette link, kan du se alle tre runder.

Tryk på de små pile der er under hver runde.


Ud over sejren, blev det til en 13. plads i 145 cm. opvarmningsklassen for Rolf og Casall Ask, og på Clarimo Ask blev det til en en 5. plads i en 150 cm. klasse.


 

Rolf deltog ikke i GCT sidste weekend i Estoril i Portugal, men efter sejren i dag er han og Casall Ask tilbage på anden pladsen i den samlede stilling med 194, kun få point fra Edwina Tops-Alexander som fører med 201 point. Bassem Hassan Mohamed er nr. tre med 181 og på 4. pladsen har Emanuele Gaudiano 157 point.

 

Casall Ask fik med sejren i dag en god optakt til Alltech FEI World Equstrian Games som finder sted i begyndelsen af september måned i Normandiet. Dette var samtidig hans sidste store stævne inden VM.


Stort tillykke herfra.


Se flere nyheder <